MPOW CA159 Modernizuotos Ilgai Gooseneck Telefono Laikiklis, Automobilio priekinio Stiklo, Automobilinis Telefono Prijungti "iPhone" SE 11 Pro", " Galaxy Note ir Daugiau

€10.46

-31%

€15.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laisvų rankų įranga mpow, automobilių mount telefono, telefone, kabliukai telefono, savininkas telefono, gooseneck turėtojas, mpow, mont pen, gooseneck lamp, mega rinkinys atnaujinti.

MPOW CA159 Modernizuotos Ilgai Gooseneck Telefono Laikiklis, Automobilio priekinio Stiklo, Automobilinis Telefono Prijungti "iPhone" SE 11 Pro", " Galaxy Note ir Daugiau

Ultra-long Gooseneck:

Į gooseneck buvo modernizuotos, kad 20.3 cm (8v) ilgai, kad būtų galima lengvai peržiūrėti ir palieskite telefono ekranas be ruožas kaklo ir rankas.Ilgis reiškia, kad jo turėtojas yra universalus, bet automobilio modelį, pvz., pikapas, sunkvežimiai, Džipai, sedano ir kt.

Suderinama su Daugeliu Telefonų ir Atvejais:

Priekinio stiklo, automobilinis telefonas mount turi telefonus su 4.0"~6.9" rodo, o iki 10.3 cm/4.1 plačiai, įskaitant "iPhone" SE 2020/11/11 Pro/XS/XR, " Galaxy Note 20/20 Pastaba Ultra/S20 Ultra/S20+/S20 ir kt.Be to, jis dirba su otterbox ir daugiau atvejų iki 15mm (0.6 in) storio.

Super Tvirtas Siurbtukas:

Karščiui atsparus TPU siurbimo taurės, kuris prilimpa prie priekinio stiklo, yra kartu su prisegta stabilizatorius, kad sėdi ant prietaisų skydelio.Tarp šių dviejų sąlyčio taškų, telefonas nebus vinguriuoti arba rudenį, kai jūs vairuojate, nelygiais keliais.

Lankstus ir Tvirtas Gooseneck:

Giriasi lanksčia gooseneck ir 360° kamuolys sąnarių, priekinio stiklo, automobilinis mount leidžia jums peržiūrėti jūsų telefoną iš visų įmanomų kampų, arba vertikaliai arba horizontaliai.Į gooseneck yra lanksti, tačiau pakankamai standus, kad buvimo vietą, kai jūs turite jį ten, kur norite.

Reguliuojamas Kojų & Dual Atleiskite Mygtuką:

Kojų, apačioje lopšio, gali būti perkelti aukštyn ir žemyn, kad tilptų telefonus, visų dydžių ir išvengti nereikalingo jos pusėje mygtukai.Taip pat, abiejų pusių lopšys yra suprojektuoti su spaudai mygtukus, o tai reiškia, jums gali veikti ir su kairės ir dešinės rankos.

Atnaujintas ir Papildomai-ilgai Gooseneck:

Į 20.3 cm (8v) ilgis buvo moksliškai sukurtas, ir ne kartą išbandyti.Tai suteikia jūsų prietaiso arčiau jums lengviau prieiti prie jūsų telefono, navigacijos ir funkcijas.Tai bus jūsų viršus-pasiimti, jei jūs linkę sėdėti toliau atgal iš brūkšnys ar turite automobilį su giliai, nuožulnus priekinis stiklas.

Storio Atveju Suderinamas:

Gylis gnybtus buvo paaukštinta iki 15mm (0.6 in), kuri yra suderinama su otterbox, odos dėklai, piniginės atvejais, skystu silikonu atvejais ir daugiau.Pastaba: bendras storis telefono ir byla turėtų būti mažesnis nei 15 mm (0.6 in).

Ne Baiminasi Smūgių:

Stabili siurbtukas: siurbtukas suteikia tvirtą siurbimo galią užtikrinti kalno vietoje.Fiksavimo Mechanizmas: Šalina orą tarp siurbtuko ir montavimo paviršius ir formas, dulkių, antspaudas.Anti-shake Stabilizavimo: Teikti papildomą paramą ir sumažinti vibracijos jūsų telefono vairuojant.

Pastatytas Paskutinis

Poliruoto veidrodžio paviršiaus leidžia telefonu mount automobilių atrodo aptakus ir elegantiškas jūsų automobilį.Karščiui atsparus PC ir ABS medžiagų, kad priekinio stiklo, telefono laikiklis, patvaresni nei kiti pigūs ABS antgaliai.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Nuvalykite sausa ir švari priekinio stiklo prieš montavimas 2. Nulupkite apsauginę plėvelę nuo siurbtukas prieš naudojimą. 3. Įdiekite mažai stabilizatorius ant prietaisų skydelio, ir jos geriau montavimo vieta turėtų būti glaudžiai į telefono turėtojas maksimalų stabilumą. 4. Stumkite svirtelę žemyn užrakinti siurbtukas po įdiegimo. 5. Jei jūs pašalinti priekinio stiklo, automobilinis telefonas mount turėtojas ir iš naujo įdiegti, prašome pakeisti klijų apačioje stabilizatorius su sąlyga, atsarginės klijų. 6. Prašome nelaikykite prie tiesioginės saulės šviesos ilgą laiką.

Pakuotė

1 x Automobilinis Telefonas Mount už Lango 1 x siurbtukas 1 x Anti-shake Stabilizavimo 2 x Atsarginių Klijai Stabilizatorius 1 x Vartotojo Vadovas

Tipas Automobilio Turėtojas
Yra Garsiakalbis No
Savybės Svorio Plėtra
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas mpow
Suderinamos Prekės Universalus
Įkroviklis No

Panašūs produktai