Plieno Vielos 6/8 Colių Krūmapjovė Galvos Žoliapjovė Šalinimo Ravėjimas Apvalus Ratas Tinka Sodo Vejos Mover Pakeisti Atsarginės Dalys

€13.96

-41%

€23.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krūmapjovė cg430, krūmapjovė karbiuratorius, žoliapjovės galvutė, už žoliapjovė, krūmapjovė atsarginės dalys, jk, popierius žoliapjovės, krūmapjovė sriegis, vejapjovės varantys, sodo žirklės, krūmapjovė vairalazdė.

Nauda: Jei faktinė mokėjimo suma yra daugiau kaip $30, parengsime išskirtinį dovana jums, kaip parodyta toliau

Specifikacija:

Plieno Vielos 6/8 Colių Krūmapjovė Galvos Žoliapjovė Šalinimo Ravėjimas Apvalus Ratas Tinka Sodo Vejos Mover Pakeisti Atsarginių Partsquality

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Pastabos:

-Prašome, pažiūrėkite atidžiai, prieš kad ir atlikite mokėjimą.

-Turėtų leisti 0.1-0.5 cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

-Turėtų leisti spalvų skirtumas dėl skirtingų kompiuterio ekrano.

Paketą, Įskaitant :

1PC X Žoliapjovės galvute

DUK

1. Q: Kokia siuntimo informaciją?

A: pakuotės bus išsiųsti per 24 valandas nuo mokėjimo patikrinti, prašome patikrinti savo pavadinimą, adresą, telefono numerį, po užsakymo.

2. Q: Ką apie savo paslaugas po pardavimo?

A: Jei gavote neteisingą, su defektais, praleistų punktas, nedelsdami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

3. Q: Koks tavo grąžinimo politika?

A: Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta, kad jūs galite grįžti prieš tai, kad pabaigos ir atgauti pinigus.Grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs.Arba galite susisiekti su mumis dėl kitų derybos.

4. Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštus klientų pasitenkinimą!Teigiamų atsiliepimų(5 Pradeda) yra labai labai svarbus mums.Prieš suteikdamas mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes prašome, kad jūs galite nedelsdami susisiekite su mumis, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

5. Susisiekite su mumis

Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors klausimų .Mes padarysime viską, kad pasiūlyti jums patenkinti rezoliucijas.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sertifikavimo Nėra
Maitinimo Tipas Benzinas / Dujos
Tipas Sodo Įrankiai Dalis
Funkcija 2-Taktų
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Pjovimo Tipas Sūpynės Metalo Ašmenys

Panašūs produktai