Nuotaka Rudens ir Žiemos Vestuvių Šiltas Pliušinis Skara Imitacija Triušio Kailio Puloveris off-Pečių Apsiaustą, Vestuvių Suknelė, Šalikas

€14.35

-28%

€20.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mink vilna, lapės kailio šalikas, kailio wrap, audinių siūlų, šalikas, vintange vestuvinė suknelė, verpalai dažyti kailiai, dirbtiniais kailiais skara, dirbtiniais kailiais pavogė, fursuit vadovas.

Produkto Pavadinimas: Nuotaka Rudens ir Žiemos Vestuvių Šiltas Pliušinis Skara Imitacija Triušio Kailio Puloveris off-Pečių Apsiaustą, Vestuvių Suknelė, Šalikas Pritaikymas Dydžio Nuoroda: Ilgis 50, Prasidėjusios 130 Paviršiaus Medžiaga: Dirbtinė Triušio Plaukų Jonas Spalva:

Pieno baltumo, Ryškiai Raudonos spalvos, (kaip Vaizdas Yra Nuoroda Tik, Prašome Kreiptis į Faktinę Spalva Sandėlyje) Dalyje Formulė: Kaip Stiliaus.Kaina: Žr. Pažymėtus Vieneto Kaina 1 Gabalas Gamyklos Fizinės Parduotuvės Pardavimo Kokybės Užtikrinimą už Prieinamą Kainą.Taikoma Atvejų: Tinka Nuotakos Vestuvių Dieną, Foto Studija, Žiemos Lauko Sveiki, Etiketas, Veiklos ir Kitais Atvejais.Produkto Aprašymas:

1. Visi mūsų Produktai Yra Imtasi Natūra.Stiliai, Modelių ir Spalvų Nuotraukas Buvo Profesionaliai Redaguojame, Kuris Yra Arčiausiai prie Plytelių Nuotraukų iš Realių Daiktų, Nes Spalvų Kontrastas ir Spalvų Temperatūrą Kompiuterio Monitorių Yra Įvairių, ir Kt.

2. Dėl Skirtingų Gamybos Partijų, Gamintojo, Medžiagos Kokybę Kiekviena Žaliava Bus kitoks (pavyzdžiui, Spalva, Blizgesys, Storis, Elastingumą ir Kt.).Klientai, Kurie, Kad Ilgą Laiką Prašome Atkreipti Dėmesį į tai, tai Yra Ne, Nes Mes Pavogti darbo Vietų ir Keisti Medžiagų.

3. Pakuotės Yra OPP Skaidrų Maišelį Kiekvienas Gabalas Yra Atskirai Supakuotas, Kiekvienas Gabalas Sveria apie 0.25-0.3 (Įvairių Stilių Turi Skirtingus Svorius, Tik kaip Nuoroda, Prašome Susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba Informacijos)

Modelio Numeris 25242
Technics Verpalai Dažyti
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Plotis (CM) Length 50, Unfolded 130
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas WEARCHY
Ilgis (cm) Average Size (Length 50, Unfolded 130)

Panašūs produktai