Land Rover Defender 1/10 D90 D110 RC Rock Crawler Automobilių Metalo Gaubtas variklio Dangčio Modelis TH01572-SMT2 TH01572-SMT4

€17.60

-13%

€20.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rc land rover defender dalys, "land rover" rc, aišku podiumo, rc4wd, defender car, rc kūno hilux, ginti rc, rc land rover defender, d90, wpl rc hilux.

Hercules Metalinių Dalių Gaubtą, variklio Dangtis, 1/1 0 RC D90 D110 Rock Crawler Modelio Automobilių "PASIDARYK pats" Atsarginės Dalys

Techniniai duomenys:

Gamintojas: Hercules

Prekės pavadinimas: Hercules Metalinės Dalys Kapoto Dangčio 1/10 RC D90 D110 Rock Crawler Modelio Automobilių "PASIDARYK pats" Atsarginės Dalys

ID.: HH-1/10CRSP043

Tinka: 1/10 RC D90 D110 Rock Crawler , "PASIDARYK pats" Modelis

Elementą sudaro: 2vnt Metalinių Dalių Gaubtas

Speciali Pastaba: Prašome įsitikinti, kad šis punktas yra tai, ko jums reikia,jei nesate tikri,susisiekite su manimi!

Pristatymo Laikas ir laivybos kaina:

Pristatymas į jums mano 6-18 darbo dienas

Draugai iš Brazilija ir Meksika, N ir S Amerikoje, Europoje pirkėjai, prašome susisiekti su manimi paklausti, laivybos, coz laivybos gal gauti tam tikrų problemų.

Garantija:

Draugas, aš būsiu atsakingas už sandorį, kol aš laimėti jūsų puiki apžvalga, bet neigiamų atsiliepimų yra nereikalingas, prašome susisiekti su manimi, jei yra kokių nors problemų, apie laivybos ir produkto.

Tarptautinės pirkėjų atkreipkite dėmesį:

Importo Muitų, Mokesčių ir Rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidų, Šios rinkliavos pirkėjų atsakomybę.Bet mes galime padėti to išvengti, prašome susisiekti.

Prašome patikrinti, su savo šalių postas, siekiant nustatyti, kokios tai papildomos išlaidos bus prieš perkant ar biding.

Po pardavimo Paslaugos:

Mes esame atsakingi už šį sandorį iki galo.Kai kuriomis aplinkybėmis mes įsipareigojame mūsų klientams, pavyzdžiui: pristatymas lūžimo; grindų originalus kaltės elektroninių dalių; daiktai trūksta; laivybos nedelsiant.

Apie Grįžimą:

Mes priimame grąžinti prekę per 14 dienų nuo gavimo elementus.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių kaina coz pardavėjas sumokėjo laivybos išlaidų jums.

eBay tarpvalstybinę Prekybą, varomas ChannelEffect

Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai