45W AC 220V-240V Elektrinis Oro Siurblys Nešiojamų Greitai Užpildyti Oro Siurblys Pripučiamas Baseinas Žaislas, Galingas Elektros Pripūtimo Defliatorius Siurblys

€9.25

-50%

€18.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ventiliatoriaus dulkių, oro kompresorius xiaomi, plonas baseinas plaukti, elektrinis pūstuvas, baseinas žaislų nėrimo, filtras baseinas siurblys, swimava pripučiamas baseinas, 220v oro kompresorius, , oro pūstuvas baseinas, oro kompresorių alyva 220 v.

Savybės:

Greitai Išpūsti & Deflate --- Mūsų oro čiužinys, siurblys yra galingas pripūtimo ir defliatorius naudoti patalpų viduje.Galite pripūsti Queen-size oro čiužinys, per kelias minutes, kuri sutaupys daug laiko, nei kiti rankiniai siurbliai.

Lengva Operacija --- Ateina su 4 skirtingais antgaliais ir 100cm ilgio išpūsti vamzdis, padaryti jį patogiu išpūsti ar deflate įvairių produktų.

Platus Taikymas --- Su didelės galios, greitai užpildyti ir didelis oro srautas, gerai dirbti su oro čiužiniai, baseinas, plūdės, plaustai, oro sofos, oro lovos, vonia, valtis, baseinas žaislus, maudymosi žiedai ir kt.Vienetas taip pat yra gerai tinka oro čiužinys, atsarginės siurblys ar namų dulkių suspaustas maišelį.

Nešiojamų Dizainas --- oro siurblys su kompaktiškas ir lengvas dizainas lengvai transportuoti.Lengva nešiotis ir laikyti, galite jį pasiimti bet kur.

Aukščiausios Kokybės --- Priimti didelio stiprumo ABS medžiagos formos korpuso, kuris yra patvarus ir gražus išvaizdą.

Specifikacija:

Spalva: Balta

Pareigos: Infliacija, Defliacija

Galia: 45W

Įtampa: AC 220V-240V

Pakavimo Sąrašas:

1 * Elektrinis Oro Siurblys

4 * Purkštukai

Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas KKMOON
Tipas Kita
Modelio Numeris Oro Siurblys
Nominali Galia -
Prašymas Oro Pūstuvas
Vardinė Įtampa 220V
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Home DIY
Maitinimo Šaltinis AC

Panašūs produktai