Magija Sponge Pagalvė Minkšta Plaukų Volelis Putų&Sponge Plaukų Suktukus Volai, "PASIDARYK pats" Salonas Plaukų Priežiūra Stilius Įrankiai 10vnt

€2.87

-40%

€4.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aut hair curler, hair curler, rafija roll, banguoti, minkšti plaukų volai, putų pistoletas, juodoji magija plaukų, massag roller, tuščiaviduriai putų pagalvė, exo marškinėliai, putos volelis joga.

Sandėlyje Pristatymo Laikotarpis:

JAV/Australija Sandėlyje: apie 7-14 dienų

Ispanija Sandėlyje: apie 7-15 dienų

Prancūzija/Vokietija/Lenkija Sandėlyje: apie 5-12 dienų

Jungtinė Karalystė/Italija/čekija Sandėlyje: apie 2-8 dienomis

Aprašymas:

1.Privalumai akmenslydis lygintuvai: tinka bet kokio tipo plaukams.Padaryti gražus garbanos ir garbanotas plaukų, be jokios žalos!Sulaužyti tradiciją-atmesti plaukai, perm.

2.Tiesiog naudokite keletą žingsnių ir kelias minutes suristi bangos.Pasirinkite vidutinio plaukų ir naudoti minkštą dalį garbanoti geležies roll plaukų ant plaukų.Galų gale, nereikia nusimesti, garbanoti plaukai su įrašų.Svarbiausia yra išlaikyti guolių sandariai pradėjo.

3.Miego voleliu: super lengvas, minkštas, tinkamas miegui.Kai atsibunda, jūs pamatysite savo mėgstamus garbanos, laisvi arba palaidų plaukų.Gražus ir patogus.Kas sako, kad jūs galite pasirinkti vieną?Jums nereikia nerimauti dėl cheminių medžiagų ar vandens ateina į kontaktą su savo pagalvę.Jums nereikia miegoti su savo plaukų šlapias.Pradedant rytoj, miego ir poilsio geriausias laikas.

4.Įvairių formų garbanoti: už ilgesnius plaukus, galite naudoti 2 akmenslydis lygintuvai curl vienas plaukai!Dauguma žmonių bus susirangyti savo plaukus, kaip mes įsivaizduoti.Su ilgais plaukais, Smulki tai temperamentas yra daugiau dėmesio su tuo mažesnis kūno.Garbanoti į skirtingas puses, gali pradėti arba būti įvairių deformuoti įvairias plaukų bangos.

5.Lengva nešiotis ir laikyti: lengvas garbanoti geležies ir skaidrią užtrauktukas kišenėje yra puikus kelionės arba atostogų?Galima plauti kelis kartus.Po džiovinimo, įdėti jį į maišelį saugojimui.

6.Tikslas: garbanoti plaukai gali būti pildomas bet kuriuo metu, nepažeidus plaukus, be vargo, ir paprasta ir lengva valdyti.

Detalus aprašymas:

Medžiaga: poliesteris + kempinė + aliuminio viela

Spalva (nebūtina): rožė, raudona, mėlyna

Dydis: 21.5 x 3,5 cm

Kiekis: 10vnt

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Produkto etiketė:

Pagalvė Volai ,Lankstus, Plaukų Suktukai, Kempinės Plaukų Suktukus,Plaukų Putos Volai ,Plaukų Volai ,Plaukų Lenktuvai,Miego Suktukai ,Minkštas Curler ,Nėra Šilumos,Plaukų Priežiūra ,Plaukų Modeliavimo Priemonės ,Poliesteris+Kempinė+Aliuminio Viela

Raktiniai žodžiai:

Pagalvė Volai ,Lankstus, Plaukų Suktukai ,Kempinės Plaukų Suktukai

Dalių Sąrašas:

10 x Plaukų volai

Dropshipping:

1. Mes paramos dropshipping, bet komercinių dokumentų, nėra įtrauktos į paketą), prašome jį užsisakyti ir mes pasirūpinsime, kad siunta per 0-72 valandas.Siuntimo informacija gali būti sekami.

2. Mes paramos didžioji CSV dropshipping/ didmeninės.

3. Laivų, iš MUMS/FR/ES/AU/PL/CZ/IT/UK/DE sandėlyje pristatymo laikotarpis yra apie 5-18 dienų po to, kai mes išsiųsti.

4. Klausimų, prašome kontaktai mane Whatsapp ar Wechat +86 18565770719.

dydis 20cm
Medžiaga Putų
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma plaukų Visi
Kiekis 200006547, 10vnt
Tipas Bendy Volai
Elemento Tipas Garbanos įrankis

Panašūs produktai