100G Baseinas Valymo Šnypščiosios su Dispencer Chloro Tabletės Baseinas Dezinfekuoti, Valyti Daugiafunkcinis Baseinas Švaresnis

€0.91

-30%

€1.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baseinas priedai fuente, baseinas priedai skaitmeninis, baseinas vakuuminis, 10 chloro dozatorius, automatinis chloro dozatorius, pool skimmer, baseinas plaukti, chlorin, baseinas, cleaner pool.

50G/100G Baseinas Valymo Šnypščiosios su Dispencer Chloro Tabletės Baseinas Dezinfekuoti, Valyti Daugiafunkcinis Baseinas Švaresnis

Pavadinimas: Baseinas Valymo Tabletės & Tablet Dozatorius

Tinka jūsų baseinas ar kubilas, lengva naudoti.

Savybės:

1. Baseinas Valymo Tabletės efektyviai saugo nuo bakterijų, dumblių ir kitų organizmų.Šie plaukimo baseino vandens dezinfekavimo sukurti saugesnę, švaresnę, ir malonus plaukimo patirtis.

2. Apsaugo nuo chloro nuostolių tiesioginių saulės spindulių, o galinčių juos, sumažėja cheminių medžiagų, jums reikia pridėti.Naudoti 7 tablečių per 2500 litrų vandens per savaitę, norint pasiekti krištolo skaidrumo vandens baseine.

3. Išvalyti vandeniu, Ne daugiau purvinas baseinas.

4. Apsaugoti nuo žalingų saulės spindulių.

Tabletę Dozatorius:

1. Medžiaga: PVC

2. Dydis: 12*13cm

3. Šis sunkiųjų plūduriuojantis chloro dozatorius skirtas naudoti su 3 colių skirtukai teikti pastovaus srauto chloro į jūsų baseinas ar spa.

4. Šis dozatorius darbai žemės, baseinai, virš žemės baseinai ir pirtys, ir ateina su reguliuojamo chloro išėjimo angos, kad galima nustatyti pagal savo skonį.

4 funkcija baseino valymas
Funkcija 5 pool chemistry
Funkcija 6 Chloro baseinas
3 funkcija Baseinas valymo tabletės
Modelio Numeris FWF231
Funkcija 1 baseinas švaresnis
2 funkcija baseinas švaresnis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai