VANKYO C751 Per Ausį, Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Ausinės Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Gilus Baritonas Hi-Fi Stereo Deep Bass

€21.04

-30%

€30.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yzf 125 rankenos.

Aktyvios Triukšmo Panaikinimo Ausines, VANKYO C751 Per Ausį Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga su CVC 8.0 Mic, Gilus Baritonas, Hi-Fi Stereo Gilus Baritonas, Atminties Putos Gaubteliai, 30 Valandų Grojimo Kelionės/Darbas Tik Muzika.Nieko

Vankyo C751 Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Ausines

Vankyo C751 ausines jus dar giliau į tyla su dar labiau pagerinti mūsų Pažangios Triukšmo šalinimo, ir protingas klausytis, kad prisitaikytų prie jūsų situaciją.Išgirsti tai, ką norite, kaip norite

Hi-Fi Audio Garso ir Gilus Baritonas: Tikrai autentiškas garsas.Dual 40mm didelės apertūros vairuotojai pristatyti gaminti Hi-Fi Garso, kad ausinės puikiai tinka tvarkyti sunkiųjų beats ir gali atkurti visą dažnių intervalą iki 40 kHz.

USB-C Turbo Įkrovimo & 30 Valandų Grojimo: mokestis jus maitina visą dieną su maždaug 30 valandų žaidimo laiko.Ar 10 minučių-greitai įkrauti suteikia iki 2 Valandų klausymo.

Aktyviojo Triukšmo šalinimo funkcija: Sumažinti triukšmo užimtas biuro/ miesto eismo/ lėktuvo saloną ir kt.

Bluetooth 5.0: Greičiau ir daugiau stabilus ryšys, geresnę garso perdavimo

40mm Didelės apertūros Vairuotojams: Pristatyti Hi-Fi Garso Garso ir Gilus Baritonas

Laisvas nuo Triukšmo su Viena Stumti

Pasaulyje.Pasaulio dėmesį.Viena Stumti.Vankyo ANC Ausinės sumažina kasdien skamba iki 90%, todėl tai tik tu ir tavo muzika.

Krepšys & Sulankstomas Dizainas: Super minkšta, slėgio malšinančių atmintis-baltymų gaubteliai tolygiai paskirsto spaudimą ir padidinti ausies padas susisiekti stabilus tinka.Krepšys todėl Jį Lengva Nešiotis ir Laikyti.

Q1: Ar Mic dirbti, o laidinio?

A1:, Kai naudojate laidinio režimu, galite naudoti tik mic per prijungtų prietaisų.

Q2: Su nešiojamuoju kompiuteriu, ar KOMPIUTERIS veikia puikiai?

A2: Taip, galite naudoti "Bluetooth" arba 3.5 mm aux kabelį prijunkite savo kompiuterį arba KOMPIUTERĮ.Įsitikinkite, kad jūsų nešiojamas arba KOMPIUTERIO, turi "Bluetooth" funkcija.

Q3: ji palaiko kelis įrenginius porą?Jei aš porą jų su mano nešiojamas ir mano telefoną, jis automatiškai persijungti tarp jų vaizdo skamba per daug?

A3:Taip, tai gali padėti dvigubai prietaisų poravimas.Jei jūs suporuoti juos su nešiojamąjį kompiuterį ir telefoną, jums reikia įjungti garso patys.

Q4: turiu pirkti "Bluetooth" siųstuvą už mano TV?

A4: Jei jūsų TELEVIZORIUJE nėra "Bluetooth" funkcija, jums reikia, kad pirkti "Bluetooth" siųstuvą už jūsų TV.

Q5: tai Gali ausinių būti naudojamas su PlayStation 4 ir Xbox vienas valdiklis?Gali būti naudojamas žaidimų?

A5: Atsiprašau, nes PS4 valdytojas arba Xbox vienas valdytojas neturi Bluetooth " funkciją.Jums reikia naudoti 3.5 mm aux laidas prijungti ausinių su PS4 ar Xbox vienas valdiklis.Kai naudojate aux laidas, mic funkcijas, bus išjungti.

Sertifikavimo CE
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Garso Valdymas Taip
Yra bevielis Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Paketų Sąrašas Krepšys, Įkrovimo Kabelis
Su Mikrofonu Taip
Prekės Pavadinimas vankyo
Kilmės KN(Kilmės)
Vocalism Principas Kita
Įkrovimo Būdas KABELIS
Komunikacijos Belaidžio
"Bluetooth" Versija 5.0
Stilius Ausinių

Panašūs produktai