10/30/50PCS Anime Hentai Seksualus Pinup Bunny Mergina Waifu Decal Lipdukai, Nešiojamas Lagaminas Automobilių, Sunkvežimių Vandeniui Automobilių Lipdukas Žaislai Dovana

€0.61

-53%

€1.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pagalvė waifu, waifu, anime sekso lipdukas, automobilio lipdukas, katytė cosplay, žaidimas nešiojamas kompiuteris, tsukiko tsutsukakushi, favoritas žaislas, black cherry suknelė, ahegao shirt.

▲Į paketą įeina 10,30,50,100 vienetų įvairių mados lipdukai.Ji apima didelių lipdukų dydis svyruoja nuo 2 cm iki 2,5 cm

▲Visi lipdukai pakuotėje yra unikalus ir skiriasi nuo kitų.Mes garantuojame, kad klientas bus gauti tiksliai produktai, kaip parodyta paveikslėlyje.Lipdukus nesudėtinga klijuoti kelis kartus arba žievelės juos išjungti.Dar svarbiau,nebus jokių likučių paliko.Patalpose ir Lauke naudoti.

▲Pažadame, kad visi lipdukai yra pagaminti iš aplinkai nekenksmingų medžiagų.Lipdukai yra atsparūs vandeniui.Atsižvelgiant jiems baseinai, paplūdimių, stovyklaviečių ir kitų lauko vietų, nesirūpindami, kad jie bus prarasti jų klampa, dėl drėgmės.

▲Kiekvienas lipdukas puikiai supjaustyti pagal formą ir dydį.Mes naudojame aukšto tikslumo spausdinimo technologija modelis yra daugiau tikslios ir aiškios.Atidengti klijų ant nugaros ir jį naudoti tiesiogiai.Geriausias dovanas vaikams.Ne Vaikai Bus Atsisakyti Lipdukai!

▲Diapazoną, programa yra labai plati.Dekoravimo nešiojamieji kompiuteriai, kompiuteriai, kelio pagalvėlės / klavišiniai, vandens buteliai, hydroflask, iškarpų albumai, veidrodžiai, mac-knygos, užrašų knygelės, žurnalai, bagažo, riedlentes, snieglentes, dviračiai, automobiliai, ir dar ką nors, kad jūs galite įsivaizduoti.

Aukštis 6cm
Plotis 6cm
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y
Stilius Seksualus Pinup Katytė
Savybės Seksualus Pinup Katytė
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Ilgis 6cm
Prekės Pavadinimas SONGYI
Skersmuo 6cm
Funkcija Lipdukai
Naudojimo vieta Nešiojamieji kompiuteriai, Šaldytuvai, Geriamieji, kt.
Garantija Nėra
Svoris 10-30g

Panašūs produktai