Anti-Slydimo Virtuvės Kilimų Juoda Balta Marmuro Jūros bangų Spausdinti Įėjimo Słomianka Grindų Kilimėliai Kilimai Kambarį Vonios Kilimėlis

€14.40

-49%

€28.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kiliminė danga, virtuvė, 3d kilimas, miegamajame kiliminė danga, kilimų balta, kilimas vienaragis, didelis gyvenamasis kambarys kilimėliai, grindų kilimėlis virtuvė, vonios kilimėlis, maisto virtuvės grindų kilimėlis, kambario kilimas 200x300.

Paramos Lašas Laivybos ir Didmeninės

(1)Mes paramos lašas laivybos visame pasaulyje. (2)masinio drop laivyba.jums reikia tik išsiųsti savo CSV arba Excel dokumentą mus. (3)Greitas laivas.Visas prekes galima buvo išsiųstas per 48 valandas. (4)Didmeninės:jei jums reikia pirkimas urmu,Prašome susisiekti su mumis, aš duosiu jums geriausią kainą.

Aprašymas:

Mes laivas per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.Įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas, prieš jums pirkti.Prašome nesuteikia mums mažą balą iš 1 arba 2 punktų, nes mes laivas greitai, bet ir užsienyje pristatymas priklauso nuo daugelio veiksnių.Dėkojame už jūsų supratimą!

Produktai Pasižymi

Klientų Atsiliepimai

Amžiaus Grupė Suaugusieji
Technics Pintas
Naudoti Namuose
Funkcija Anti-Slydimo
Kilmės KN(Kilmės)
Plauti Stilius Automatinė Plovykla, Plauti Rankomis
Modelio Tipas Pledas
Medžiaga 100% Akrilo

Panašūs produktai