Žiemos Lauko Vėjo Slidinėjimo Akiniai Skate Snowboard Sporto Akiniai nuo saulės, Didelis Slidinėjimo Kaukė, apsauginiai Akiniai su UV Apsauga, Akiniai Sportui

€1.34

-25%

€1.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: face mask, veido kaukė apsaugoti, veido kaukė plastiko, veido kaukė visiškai, kaukė plastiko, akiniai sutampa, kaukė su šilko, vz akiniai, kaukė sportas, aišku, veido kaukė.

Funkcijos: 1. Ergonomiškas dizainas: tai jums gali suteikti lengvas ir patogus nešioti patirtis.Kartu su ergonomika, ji turi daugiau galvos radianas dizainą, kuris gali efektyviai sumažinti spaudimą šventykla veidrodis kojų ir pagerinti komfortą. 2. Didelės raiškos objektyvas: aiškios vizijos, atstatyti tiesa ir aiškios vizijos, šio tipo akiniai turi labai aiškią viziją. 3. Geros kokybės: Šį akiniai yra pagaminti iš aukštos kokybės PC medžiagos, kokybė yra labai gera, nėra lengva sugadinti. 4. Perkeliamumas: Tai akiniai yra mažas dydis ir šviesos svorio, labai patogu nešiotis, ir gali būti atliekamas bet kuriuo metu, kai einate. 5. Platus panaudojimas: Šis akiniai yra labai universalus ir gali būti naudojamas elektros suvirinimo, eksperimentuoti ir lauko jojimo.Aprašymas: Šis akiniai yra labai universalus ir gali būti naudojamas elektros suvirinimo, eksperimentuoti ir lauko jojimo.Techniniai duomenys: Medžiaga: PC Svoris: 110g Paskirtis: Suvirinimo lauko eksperimento jojimo Pareigos: šviesos apsauga tinka veido Dydis: akiniai bendras plotis: 231mm veidrodžiu plotis: 98mm veidrodis aukštis: 87mm nosies spindulio plotis: 33mm objektyvas kojų ilgis: 320mm Pakuotė: 1 set*UV Apsauga Akiniai Pastabos: 1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Tirol
Lęšių Spalva Aišku
dydis One Size
Lytis Unisex

Panašūs produktai