Neperšlampamas Maišelis Ultralight Kempingas Sausas Organizatorius Nutolimas Nešiojamų Plaukimo Krepšys Kelionėse Kamufliažas Sausas Krepšys

€3.24

-23%

€4.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys, atsparus vandeniui, darbo neperšlampamas maišelis, itiwit neperšlampamas maišelis, 15l sausas krepšys, hat kelionėse, baidarių krepšys, sausas antspaudas kuprinė, pro sausas krepšys, kuprinė, kuprinė baidarių, burnur neperšlampamas maišelis.

Savybės:

1 Su aukštos kokybės profesionalius sagtis dizainas, jis gali atlaikyti dešimtis milijonų naudojamas po bandymo.Tai yra patogu ir greita, ir suteikia jums atsipalaiduoti kelionę.

2 arc kablys, yra pagamintas iš tvirtos PVC medžiagos.Pečių diržai gali būti naudojami pirmiausia sumažinti raumenų spaudimo, kai vežantiems sunkiųjų objektus.

3 Ši vandeniui sausas krepšys gali būti naudojamas rinkti drabužius kempingų ir poilsio organizavimo srityje.Ji taip pat gali būti naudojamas atskirai sausas ir šlapias drabužių, rankšluosčiai ir kt.

4 Besiūlių išlyginimo technologija, geras atsparumas vandeniui, kai vyksta ant vandens veikla, yra labai praktiškas saugojimo paketas.

5 Ši vandeniui sausas krepšys yra paprasta naudoti ir nešiotis, todėl įsitikinkite, kad kiekvienas produktas neturi nuotėkio vandens ar oro, tai yra geras lauko pagalbininkas.

6 Šis vandeniui sausas krepšys gali būti atliekamas rankomis arba su petį kabo ant peties, norėdami palengvinti veiklos lauke.

7 Šis vandeniui sauso maišą taip pat gali užkirsti kelią elektronikos produktų, tokių kaip mobilieji telefonai ir fotoaparatai nuo atsparus vandeniui.

8 Ar tai fotografija, nardymas, kempingas, dviračiai, alpinizmas, žvejybos, žygiai, dviračių sportas, sniegas, sportas, plaukimas, ir pelkių gali atlikti šį neperšlampamą maišelį, kad išvengti objektus iš drėgnos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: poliesteris kamufliažas vandeniui kibirą, maišą

Medžiaga: 0.3 mm kamufliažas poliesterio audinio su PVC

Spalva: maskuojanti žalia, oranžinė kamufliažas, mėlyna kamufliažas, šviesiai mėlynos spalvos kamufliažas, rose red camo

Specifikacijos: 2L peties, 5L peties, 10L peties, 15L peties, 20L peties, 30L peties

Naudojimas: plaustais, baseinas, paplūdimiai, upės paieškos, saugojimo ir pan.

Vandeniui lygis: IPX6

Taikoma amžius: suaugęs

Taikoma lytis: neutralus / vyrų ir moterų

Modelis: Paslėpti

Spalva: oranžinė/žalia/ežero mėlyna/mėlyna/rose red

Taikymo scenarijų: fotografija, lauko, nardymas, kempingas, alpinizmas, dviračiai, puošniai apsirengti, žvejyba, laisvalaikis, paplūdimio Sporto lauko krepšys: neperšlampamas maišelis

Matmenys: kaip parodyta paveikslėlyje

Lytis:Vyrai,moterys,unisex

Pakuotė:

1* kamufliažas poliesteris neperšlampamas maišelis

Tipo sportas Upės Kelionėse
Talpa 20L
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Aolikes

Panašūs produktai