Tyrimas Segtuvų Klipai Žymą Paperclips Metaliniai Biuro Stacionarių Stumti Kaiščių Segtuvų Klipai Su Ins Stiliaus Nuotraukos Sienos Lauke 72Pcs/Set

€0.76

-50%

€1.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mielas kalendorius, metalo laukuose, raštinės reikmenys, steril metalinė dėžutė, kawaii, mijia metalo raštinės langą, blackpink stick, 451 padangų, dovanų dėžutė, plastikinė dėžutė, lauke storag.

Savybės

100% nauja!

70Pcs asorti dydis įrašus gnybtus nustatyti: 7*didelis segtuvų klipai, 15*mažas segtuvų klipai, 30*sąvaržėlių, 20*stumti kaiščių, visi supakuoti į plastikinį indą su 4 atskirtas kupė, lengva naudotis ir saugoti savo darbo stalo ir stalčių tvarkingas.

Disertacija namų biuro reikmenų rinkinys, rinkinys yra pagamintas iš nikelio danga stiprus metalo su sklandžiai apdaila, tvirtas, anti-rust ir daugkartinio naudojimo.

Aukščiausios laikymo galia.Rišiklis įrašus saugoti failus privalo kartu užkirsti kelią dokumentus nuo slydimo arba pasitraukė.Išvengti nuostolių dokumentų.

Multi-purpose.Didelis mažas asorti segtuvų klipai ir paperclips idealiai tinka laikyti dokumentus, pažymi, foto, nuotraukos, kvitai, žymą, failus, bilietas ir t. t.Stumti kaiščių yra naudojamas pin svarbius pranešimus dėl skelbimų lentos, kamštinės lentos, žemėlapis, sienos, putų lenta, žymėjimo vietas ir daugiau.Tinka biurui, verslo, mokykla, namų, failo klasifikavimo ir pan.

Specifikacijos

Medžiaga: Metalas

Spalva: Žalia, rožinė, auksinė

Dydis: Apytiksl.

Didelis segtuvų klipai 35x20mm/1.37x0.78 "

Mažas segtuvų klipai 28x15mm/1.10x0.59 "

Sąvaržėlės 30x10mm/1.18x0.39 "

Stumti kaiščių 24x10mm/0.94x0.39 "

Laikymo Dėžė: 10x2.7cm/3.93x1.06 "

Mandagumas

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrosios prekės!

Pakuotė

7 x Didelis Segtuvų Klipai

15 x Maži Segtuvų Klipai

30 x Knygos Įrašai

20 x Stumti Kaiščių

1 x Saugojimo Dėžutė

tvarkingas priemonė
Medžiaga Metalo
dokumentas Įrašai Gnybtus
Spalva Žalia Rausva Aukso
Buveinė Orginazer
Laikydami Dokumentus pastabos
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įžuvinti
Namų Biuro Reikmenys rinkinys rinkinys
Segtuvų Klipai Knygos Įrašai
Nuotrauka SIENOS
Įrankiai Stumti kaiščių
Modelio Numeris EN5384 Segtuvų Klipai

Panašūs produktai