Kegel Kamuolius Grindų Raumenų Treniruoklis Moterims Makšties Mažėja Rutulinis Vibratorius Pūlingas Masažas Geiša Suaugusiųjų Moterų Intymių Sekso Žaislų

€22.90

-29%

€32.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yzf 2000 grafikos rinkinys.

Elektros šoko stimuliacija

(Trijų dalių) Kegel kamuolys turi nedidelį kiekį elektros smūgio stimuliacija, kuri stabdo bendrą metodą daryti su svarmenimis.Į nutirpęs elektros smūgio metu pratimai gali skatinti makšties sugriežtinimas.Leiskite jums atgauti savo jaunimo.Su 10 rūšių dažnių kolonėlė.

Į kegel kamuoliai

Taip pat vadinama makšties hanteliais, gali padidinti lankstumą, vidinės sienos iš makšties ir sfinkterio iš dubens ir taip daryti poveikį sugriežtinti makšties ir sparčiau artėja orgazmo lytinių santykių metu.Ypač efektyvus ir moterų, kuriems reikia po gimdymo atkūrimo ir užkirsti kelią šlapimo nelaikymas streso.

Pratybų greitai

Naudoti ją 15 minučių per dieną keletą savaičių, jūs, be abejo, gali jausti pokyčius dubens raumenis, ji taps griežtesnė ir griežtesnės, kurios padės gerokai pagerinti plėtros pūslės ir atkurti pasitikėjimą po pristatymo!

Aukštos kokybės medicininės kokybės silikono

Pagamintas iš 100% silikono, kūno tausojančių medžiagų, kad tai ne poringas, latekso & ftalatas-nemokamai ir saugiai dauguma žmonių su cheminių jausmų, saugus ir patvarus naudoti.

dydis Shrinking Ball
Modelio Numeris Mažėja Kamuolys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medicininio Silikono
Prekės Pavadinimas OLOEY
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Mažėja Kamuolys
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai