Aquascaping Įrankiai Akvariumas Žirkliniai Pincetu Priemonė Nerūdijančio Plieno Vandens Augalų Rinkinys Akvariumo Priežiūros Gyvų Augalų Žolės

€12.22

-51%

€24.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: augalai aquascaping, aquascaping sėklos, privalumai, drager savina, akvariumo žuvų bakas stovi, akvariumo stiklas bakas, aquascapes akvariumas, akvariumo foną, akvariumas žirklių, betta.

Aquascaping Įrankiai Akvariumas Žirkliniai Pincetu Priemonė Nerūdijančio Plieno Vandens Augalų Rinkinys Akvariumo Priežiūros Gyvų Augalų Žolės

Savybės

100% nauja!

Akvariumas žirkliniai pincetu mentele žuvų bakas priežiūra, vandens augalai aquascaping įrankių rinkinys.

Ateina su ilgalaikio saugojimo maišelis maišas, jums paketo akvariumas įrankiai gerai, kai jo nenaudojate.

Pagamintas iš patvaraus nerūdijančio plieno kaltiniai su puikiu lankstumu ir niekada kenčia nuo rūdžių.Gūbriuotas rankena užtikrins saugios ir patogios rankenos.

Anti slip įrašus.Tiek tiesia ir lenkta tweezer turi dantytas patarimai, siekiant padėti rankena daiktai saugiai be kada nors slydimo išjungti.Galite naudoti šias pincetu pašarų ir gyvu maistu didesnių vandens augintiniai ar koralų.

Saugiai ir sumažinti trikdžius.Specialiai sukurta subtilus įrašą ir baudą pabaigos, jokios žalos savo mažas ar plonas vandens augalai, mažiausias vandens drumstimo, o ne naudoti vertus tiesiogiai.

Puikiai tinka visų rūšių akvariumo augalai, žuvų bakas substrato, žvyro ir kitų akvariumo dekoracijas.Pagrindinė nauda yra, kad jis leidžia tikslumo augalų apkarpymo ir priežiūra, kad nebūtų sutrikdyta dekoro poilsio/augalai.

Specifikacijos

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: Sidabrinė

Dydis: Apytiksl.

Banguotos žirkliniai: 24.5 cm/9.6"

Lenktas žirkliniai: 25cm/9.8"

Tiesiai žirkliniai: 25cm/9.8"

Substratas mentele: 31.2 cm/12.3"

Lenktas tweezer: 26.5 cm/10.4"

Tiesiai tweezer: 26.5 cm/10.4"

4-in-1 Grupė: lenktas žirklių, tiesiai žirklių, lenktas tweezer, tiesiai tweezer.(su laikymo maišelis)

5-in-1 Grupė: lenktas žirklių, tiesiai žirklių, substrato mentele, lenktas tweezer, tiesiai tweezer.(su laikymo maišelis)

6-in-1 Rinkinys: A mojavo žirklių, lenktas žirklių, tiesiai žirklių, substrato mentele, lenktas tweezer, tiesiai tweezer.(su laikymo maišelis)

Mandagumas

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Įrankių galai yra aštrus.Būkite atsargūs, kai jį naudoti, siekiant išvengti tiesioginio žalą odai.Laikykite jį vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Rekomenduojama žuvų ir ekstraktas akvariumo vandens saugyklos, kad tik 25 proc. (prieš genėjimas žolės, ir tada išvalyti baką ir pakeisti vandenį.

Pakuotė

4 in 1 Akvariumo Įrankių Rinkinys(su laikymo maišelis)

Arba 5 in 1 Akvariumo Įrankių Rinkinys(su laikymo maišelis)

Ar 6 1 Akvariumo Įrankių Rinkinys(su laikymo maišelis)

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai