Intraoral Vaizdo Gavimo Sistema Skaitmeninis Rentgeno Dantų Jutiklis Rvg Dantų Jutiklis

€508.98

-45%

€925.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kintamosios srovės jutiklis, dantų lab, cadans jutiklis magene, lidar skaitytuvas, jutiklių parkavimo sistema, atstumo jutiklis atsparus vandeniui, dantų siūlas turėtojas, bme280, lenkimo jutiklis, Jutiklis.

Pigiai Aukštos Kokybės Intraoral Vaizdo gavimo Sistema Skaitmeninės Dantų Jutiklis X-ray Dantų Jutiklis Rvg Dantų Jutiklis

Funkcija

Tiesioginių lmaging & Aukšto Efektyvumo

Visą vizualizavimo procedūros, eikite tiesiai iš duomenų gavimas iš karto vaizdas ekrane ir skaityti.Nereikia jokių plokštė skaitytojas.

USB Jungtis & Optimalų darbo Eigos

USB jungtis į kompiuterį, palaiko apšvietimas-greitas duomenų perdavimas ir leidžia realaus laiko vaizdo.Patogus dizainas taip pat padeda optimizuoti darbo eigos.

Ekonomiškas

Mūsų jutiklis/detektorių yra visiškai skaitmeninis, be reikia filmo perdirbimas.Be to, mūsų fotonų skaičiavimo detektorių, yra pagaminta pagal standartą mikroelektronikos gamybos procesą, todėl mėgautis didelių sąnaudų pranašumą.

Aiškus Ekranas

Platus dinaminis diapazonas ir didelio kontrasto rezoliucija dirbti kartu, kad neprilygstamą cdarity tiek dantų ir subtilių detalių iš minkštųjų audinių.

Pavadinimas:Dantų Jutiklis

Detektorius Technologijų:Fotonų skaičiavimo

Jutiklio Dydis:21*21mm2

Kontrastas Rezoliucija:16bits

Ryšys:USB

Jutiklio Kabelio Ilgis:3m(ištraukiamas)

Paramos Sistema:Windows7,8,10

Dongguan Didžiosios Gyvenimo Medicinos Įranga Co., Ltd " yra profesionali įmonė, kuri specializuojasi mokslinių tyrimų ir plėtros,gamybos ir prekybos dentak įranga .Mūsų pagrindinis produktas apima Didelio ir mažo greičio handpiece ,LED Kietinimo šviesoje, Scaler , Dantų vienetas , Gydytojo kėdę , be Alyvos ,oro kompresorius, Dantų Lempos ,Sterilizatoriai ir Dantų Priedai ir kt'Superior kokybės, resonable price ir gerai sevrice " yra mūsų pinciple .Mes nuoširdžiai tikimės, kad bendradarbiauja su įmonėmis iš viso pasaulio abipusiai naudingas bendradarbiavimas verslo puiki ateitis.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FSVIMEL
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris SMART-I
Commodity Quality Certification MPT, GS, 3C, UL

Panašūs produktai