3D Memo Pad Juokingas Mielas Mokyklos Pilis su Šviesos "PASIDARYK pats" Pastaba Meno Popieriaus Bloknotu Pastato Omoshiroi Blokuoti Lipni Pastaba

€23.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kilimėlis, notepad omoshiroi, 3d memo pad, ryžių popieriaus, pastaba lipni, memo, nustatyti stacionarių, sticky notes, lipni pastaba, korėjos memo pad.

3D Bloknotai Naujovė Famious Filmo Kūrimo Pastaba Omoshiroi Bloko Mygtukai Dizaino Kalėdų Dovana Magic Pilis

meno memo pad & 3 d mokyklą padas

(Nemokamas Pristatymas Standartinis Pristatymas Vidurkiai 7-12 Darbo Dienas)

Geriausia apdaila

Po įtempto darbo ir studijų, mums reikia tikro poilsio ir ramybės.Kai matai tokia stebuklinga pilis ant jūsų darbalaukio, jūs tikrai turite puikią vaizduotę ir šio memo pad parodys jums paslaptį magišką pasaulį.

Neribojama Vertė

Multi-kartais ir multi-funkcinis papročius, kad šis memo pad vertingesnis.Visi yra magas.Tiesiog mėgautis procesą, kad paprasti memo pad palaipsniui virsta į pilį per savo ašarojimas puslapių off.Įjungus šviesas pažymi, naktį bus pilį daugiau ryškus.Yra rašiklio laikiklis ant viršaus deda pen, kad galėtumėte naudotis memo pažymi, patogiai bet kuriuo metu.

Puikus Priminimas

Bus tu kartais pamiršti ką nors svarbaus?Kai jums reikia priminimo, kad jums prisiminti tuos svarbius klausimus, tai pad galėtų atlikti svarbų vaidmenį ir jums.Tiesiog užrašykite informaciją apie suplėšyti pastaba ir padėkite jį ant darbastalio jums priminti, ką daryti toliau, kad jūsų gyvenimas ar darbas gali būti atliekamas daugiau tinkamai.

Specialios dovanos

Kaip patogu office straipsnis naudoti kasdien, šio meno memo pad yra visiškai rankų darbo.Jo funkcija-laukia jūsų atrasti.Tai bus tikrai unikali ir praktiška dovana, kai išsiųstas į jūsų šeimos, draugų ar verslo partnerių, nes jis ne tik reiškia nuostabą, bet atidesni savo pasirinkimą .

Atskleisti paslaptį

Šio memo pad suteiks jums neribotą vaizduotę.Pirmajame pradžios, tai tik paprastas aikštėje memo pad.Kai jūs nuplėšti užrašus gabalą, paslaptis slepia dokumentus bus atrado palaipsniui.Ir jums bus nustebinti tuo, meno ir kūrybos šis unikalus memo pad.

Parametras

Pavadinimas: Popieriaus Meno Pastatas Stilius: 3D architektūra Neprivaloma stilius: Be šviesos/su šviesos Medžiaga: Popierius Svoris: 300g

Pakuotė:

1* "PASIDARYK pats" 3D pastaba popieriaus 1*Akrilas skaidri dėžutė 1*Juosmens Sandariklio Dėžutės

Klijais Arba Ne No
Pritaikyti Taip
Stilius Bloknotai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MP - Pilis
Magnetizmas No
Funkcija Palaidų Lapų

Panašūs produktai