Bamblys Kūdikis Berniukas Mergaičių Drabužius Karinio Jūrų Laivyno Jūreivis Vėjo Stiliaus Romper Trumpas Rankovės Jumpsuit Kostiumų, Drabužių Vasaros Komplektus 4-24 Mėnesių

€6.86

-35%

€10.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikių medžiaga naujagimis, mieli kūdikių drabužiai., baby bear jumpsuit, kūdikis, berniukas, twin, bunny girl, anime bebe, romper moteris, nėriniai pavaduotojas komplektai, kūdikio tėvo diena drabužių rinkinys, katytė bamblys vasaros drabužių.

Bamblys Kūdikis Berniukas Mergaičių Drabužius Karinio Jūrų Laivyno Jūreivis Vėjo Stiliaus Romper Trumpas Rankovės Jumpsuit Kostiumų, Drabužių Vasaros Komplektus 4-24 Mėnesių

Produktų Pavadinimas: baby romper Modelio Numeris: AA043 Specialios Konstrukcijos: karinio jūrų laivyno stiliaus, sailor Tinkamas sezonas: Vasara Dydis: 66/73/80/90 Tinkamas Amžius: 0M 6M 12M 18M 24M 1Y 2Y Paketas apima: 1pc romper PASTABA: Mes kai kurie darbo turinio ir raidėmis atspausdintas ant paveikslėlio, AA040 B C D E išvengti kažką problemų,.Raidės spausdintinės nekilnojamojo objektų spausdinami yra tik teisė.

Klientų Apžvalgos ir Klausimas

Q1: Kaip pateikti užsakymą?

A1: Pasirinkite dizainą--Pridėti diagramos--užsakymą ir organizuoti mokėjimo.

Q2: Kaip plauti naujagimiui apranga?

A2 : plauti Rankomis bus geresnis pasirinkimas

Q3: kokio dydžio yra?Aprašymas sako, 9, 12, 18 mėnesių, tačiau ten nėra pasirinkimo pasirinkti, kurio dydis ?Kaip pasirinkti elementą reikia?

A3: Dydis 6 -9 Mėnesių, jei jūsų kūdikis yra 6 mėnesiai 7 mėnesiai 8 mėnesiai 9 mėnesiai ir tilptų jūsų kūdikis

Mes teikiame vaikų drabužių dydis specifikacijas.

Galite pasirinkti tinkamo dydžio nuo dydžio, sąrašą.Jei turite klausimų dėl dydžio, galite atsiųsti mums informaciją apie amžių, ūgį ir svorį, ir mes galime suteikti jums profesionalias konsultacijas.

Q4: Kiek prekių bus organizuojami siunta?

A4: Paprastai kalbant, kuriame daiktai turi pakankamai atsargų.Savo užsakymą prekės bus organizuojami siunta 1-3 darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.Jei elementas yra trumpas sandėlyje nėra, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Q5: Kaip apie pristatymo laiką?

A5: 1. Jungtinių amerikos valstijų: ePacket pristatymo iš Kinijos (7 iki 12 darbo dienų).Rusija: ePacket pristatymo iš Kinijos (nuo 10 iki 30 darbo dienų)

2. Visame pasaulyje: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

K6: Kokios garantijos, arba garantijos ar turite vaikų drabužiai?

A6: Mes tik parduodame aukštos kokybės produktai, ir mes turime profesionalių komandų ir griežtų patikrinimų, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas produktas, mes parduoti yra geriausias.Pažadame niekada siųsti sugadintas ar su defektais rūbus.

Q7: o Kaip aptarnavimas po pardavimo?

A7: a.Už pirmąjį verslą,takas kad yra būtina, jūs žinosite, jei mūsų kokybės patenkinti jūsų prašymą.

b.Mes patikrinti ir pakuoti prekes atsargiai, prieš pristatymas.

c.Kiekvieną pristatymas garantuoja,kai jūs turite prekes, patikrinkite, ar visos masės, ir patvirtinkite kiekvieną pakuotė yra nepažeista.Tai yra labai svarbu.

d.Bet kokią žalą, ir nėra laivybos būdas, prašome kreiptis express bendrove, kad provement ir susisiekti su mumis 24 valandos, mes išspręsti problemą.

Q8: aš galiu, kad elementą 10 rinkiniai/vnt arba virš kiekvienos dydis ir kiekviena spalva?

Lytis kūdikių unisex
Amžius 0-6m, 7-12m, 13-24m
Elemento Tipas Rompers
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Modelio Numeris AA043
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Sezonas Vasaros
Tiekimo Tipas sandėlyje
Medžiaga MEDVILNĖS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Spausdinti
Stilius romper
Produkto Tipas Vieno daikto
Modelis sailor, Karinis jūrų laivynas
Apykaklės O-Kaklo
Uždaryti Tipas Megztinis

Panašūs produktai