2vnt Žvejybos Kūdikių Laive Lipdukai, Juokinga, Automobilių Lipdukai ir Lipdukai Vaikams, Kūdikių Automobilių Stilius Vinilo Buferio Lipdukas 6.29"x4.72"

€1.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilio lipdukas šeimos, kūdikių laive lipdukas, automobilio lipdukas, mandalorian lipdukas, betmenas automobilių lipdukas, buferio lipdukas, automobilis, 3d automobilių lipdukas, kūdikių laive ženklas, baby girl laive.

1. Geriausia Patvarus PET Vinilo Medžiaga Šis Mielas Lipdukas gali Parodyti Savo Asmenybių.Tinka Automobilių, Namų Biuro Apdailos, Langų, Baldų, Riedlentė, Sienos, Nešiojamas, Valtis, Gitara ir Kitų Patalpų Lauke, tai Sklandžiai, Švarus Jums Patinka.

2. Šis atsparus Vandeniui, lipnios, Nuimamas Lipdukai, Kad Padaryti Jokios Žalos Savo Automobilį ar Langą, Lengva Įdiegti, Pašalinti ir Sunproof; kadangi Lipdukas yra Pagamintas iš PET Medžiaga, geriau Valyti Automobilį Langas su drėgnu Skudurėliu iki sumontavimo.

3. Pirma, Švaraus Paviršiaus, Jei Lipdukas bus Įdiegta su drėgnu Skudurėliu ar Kažką ir Naudoti Kredito Kortelė arba Grandiklis, Grandyti Perdavimo Kino Pusę, tada Lėtai Pašalinti Pagrindo Popieriaus, ir Įsitikinkite, Kad Lipdukas Lieka Stucking Perdavimo Filmas; jei Dalis Decal Keltuvai su Pagrindo Kortelės Popierius, Spaudos Popierius atgal ir Vos prieš jį, kol Lipdukas Lieka Perkėlimo Plėvele.

4. kai Lipdukas yra Nulupti nuo Pagrindo Kortelės Popierius, Pastos Lipdukas ant Paviršiaus, Kur ji bus Taikoma, tada Naudoti Kredito Kortelę Sunkiai Perdavimo Kino ir Įsitikinkite, Kad Lipdukas Visiškai Pakimba ant Paviršiaus.

5. Atsargiai ir Lėtai Nuimkite Perkelti iš Kino Lipdukas; jei Matote Dalis Decal nėra Žievelės nuo Perdavimo Plėvelės, Paspauskite jį atgal į Paviršių ir Kartokite Procesą, kol tai Daroma.

Pakuotė:

1 x Vinilo Automobilių Lipdukas

Medžiagos Tipas Plastikiniai
Modelis OEM
Kategorijos Lipdukai
Elemento Tipas Lipdukai
Tipas Klijai Lipdukas
Dizainas Animacinių filmų
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Ateina Supakuoti
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.

Panašūs produktai