2/1pcs Sugriežtinti Makšties Gelis Trauktis Kremas Griežtesnės Moterims Seksualus Pagalba Visada Mergelės Vėl Grietinėlės, Kad Jam Jaustis, Didesnis Vamzdžių

€2.88

-51%

€5.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviratininkas odos liemenė, kinijos sliming kremas, brazilijos plaukų mergelė, makšties kremas, tuščias makšties kapsulės, kvepalų, dermovate kremas "amazon", kremas vagin, aichun grožio, odos balinimas, spuogai kūno kremas.

Aprašymas: 1.Šis produktas gali veiksmingai sumažinti moterų makšties, išspręsti problemą makšties laisvumas, ir tegul jūsų dienos lytinį gyvenimą, būti kaip ir pirmą naktį. 2.Šis produktas gali išspręsti problemas, makšties sausumas ir seksualinio skausmo, taip, kad jūs galite mėgautis orgazmas laimingai ir jaustis šlapiame makšties. 3.Šis lubrikantas nėra riebus, gerai tirpsta vandenyje, anti-alerginių ir natūraliai gaivus. 4.Šis produktas yra drebučių pavidalo, Ji neturi jokių pėdsakų po vartojimo ir gali būti plaunami vandeniu.Ji yra lengva išskalauti ir neturi jokių likučių. 5.Naudoti tepalai porų lytinis gyvenimas, kad lytinį gyvenimą saugiau ir maloniau. 6.Šis produktas turi du modeliai: modelis, 25 ml, ne pipete, B 50 ml, su pipete.Specifikacijos: Tipas:Tepalo Odos Tipas:Visiems odos tipams, NET WT:25ml Lytis:Moteris Dydžio Tipas:Visu dydžiu Spalva:Skaidrus Šalis/Pagaminimo Vieta:Kinija Tinkamumo laikas:2 metai Kaip naudoti: Prieš miegą 5 minutes, paspauskite jį ir taikyti ją privati vieta.Jis gali būti taikomas ir už jos ribų makšties.Pakuotė: 1 x Tepalas/2 x Tepalas(ne su būda) Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

NET WT 25g
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Lytis Moteris
Funkcija Kita
fragrance Visų Tipų Odai
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas Firstsun
Naudoti Įstaiga
Elemento Tipas Kremas
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo GZZZ
GZZZ YGZWBZ
Modelio Numeris RHY21041201, Tepalas
Komponentas Sugriežtinti Makšties Gelis Trauktis Kremas

Panašūs produktai