Kinija klijais, Saulės skydelis, klijų, dvipusės klijų juosta 1060mm*550mm x 2,5 mm 100w saulės skydelis lengviau įdiegti saulės plokštės

€30.31

-10%

€33.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: saulės skydelis, variklis juosta, amorfinio silicio saulės skydelis, saulės pannel 100w, pv grupės amorfiniai, amorfinio silicio saulės elementų, solor skydelis 100w, nustatyti saulės, 25m double sided tape transparent, flexibl saulės skydelis.

Kinija klijais, Saulės skydelis, klijų, dvipusės klijų juosta 1060mm*550mm x 2,5 mm 100w saulės skydelis lengviau įdiegti saulės plokštės

Kaip Įdiegti Dvipusis Klijų Juosta

ahesive lipduko klijai, saulės skydelis palengvina montavimą

Grąžinimo Politika

1. Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu dėl bet kokių problemų, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jokių defektų, žalą ar medžiagos, skirtumų su savo daiktą, reikia pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo dienos .

2.Jei gavote pažeistą ar nekokybiška prekė, arba gautą elementą klaidos, įsitikinkite, kad turite susisiekti su mumis per 7 darbo dienas nuo prekių pristatymo.Nuotrauka padaryta žala, turi būti imtasi pagal jus, tada, kad nuotrauka elektroniniu paštu mums.mes stengiamės pakeisti, pakeisti arba grąžinti prekę jums.

3.Prašome užtikrinti, kad jums susisiekti su mumis per ebay messagesl prašyti Grįžta prieš siųsdami kad atgal į jav.Grįžta, kurie nėra įgalioti priimti negalima.

4.Po grąžinimo leidimą, į grąžinama prekė turi būti postmarked per 4 darbo dienas.

5.Grąžina turi būti resellable būklės ir sugadintų daiktų, nebus leidžiama arba įskaityta.Mes negalime priimti grįžta produktų, kad buvo netinkamai surinkti arba modifikuoti.

6. Grąžinamosios išmokos bus tik būti pateiktas mokėjimo formą, iš pradžių naudojamas.

7.Pašto išlaidas, mokesčius ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami.Grįžti pašto yra pirkėjo atsakomybė

lanksti saulės baterijomis.

8. Kai Produktų atvyko, tada pirkėjas privalo patikrinti, ar produktas pakuotės viduje, ir įsitikinti, ar nėra problema, tada pasirašyti paketą.Jei ten yra ne problema, tada pls negali pasirašyti ir susisiekite su mumis. jei pirkėjas pasirašė paketą nepatikrinus produktai, ir pasakykite mums, produktai yra sugadinta po to, tada mes ne kompensacija.

Garantija

1.Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.

2.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą).

3.Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.

4.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Siuntimo Informaciją

1, Jei jūsų šalies nėra, kad būtų pasirinktas, prašome elektroniniu paštu mums patikrinti, laivybos mokestis, prieš perkant, ačiū!

2, Jei jūsų adresas yra priklauso nuotolinio srityje, mes už jus papildomų express sąnaudų, šiuo atveju, mes atsiųsime jums tolesnei diskusijai.

3, Tarptautinių Pirkėjų---Pastaba:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.

4, pls patikrinkite produkto prieš pasirašant receivement, jei pakuotė yra pažeista, todėl pls negali pasirašyti receivement, ir tada mes galėtume išsiųsti jums naujai vieną patvirtinę su krovinių kompanija.bet po to, kai pirkėjas gavo receivement be tikrinimo paketą, ir po to, ataskaitoje produktas yra pažeistas, tada mes negalime išsiųsti jums naujai vieną!

Atsiliepimai

1, Jūsų teigiamus atsiliepimus ir penkių žvaigždučių bus labai dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Mes taip pat bus palikti jums teigiamų atsiliepimų po to, kai gausime jūsų.

2, Svarbi pastaba: Jei jūs patenkinti bet problema su prekės norite įsigyti, prašome susisiekti su mumis prieš jums pradėti bylą ar palikti neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas ir išspręsti problemą, kad jūsų pasitenkinimas!!

3, Mes rūpinamės, mūsų vertingų klientų ir suprasti problemų ir nusivylimų, jums gali tekti ir bus stengiamės jums padėti.

Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Nominalus Galingumas 100W
Skaičių Plokštės 0
Maks. Galia 100W
Lanksti Saulės Skydelis No
tiesioginė klijuoti klijais solarcity saulės elementų
Tipas Saulės Elementai
Modelio Numeris BPS32-100
dydis 1060mm*550mm*2.5mm
Medžiaga Amorfinio Silicio
Prekės Pavadinimas JINGYANGPV
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Elementų skaičius 32

Panašūs produktai