7.5/8.8 cm Makiažo Veidrodėliai 3/5/10X Didinamąjį Maži, Apvalūs Kompaktiškas Stiklo, Veidrodis, Juoda Kišenėje Kosmetikos Veidrodį Su 2 Siurbimo Taures

€2.08

-45%

€3.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veidrodis kišenėje, 3 būdas veidrodį savęs įvertinimas mažesne nei rinkos verte, dangtelis kirpimas, veidrodis su priartinimas, veidrodėlis, apvalus sienos, vanta juoda shart, stomatologas veidrodis, veidrodis stovi, antikvariniai vertus veidrodis, dantų nuotrauka.

Aprašymas

Tai yra makiažo veidrodis, kuris yra pagamintas iš plastiko, patvarus ir praktiškas.Jis yra kompaktiško dydžio, lengva nešiotis ir idealiai tinka keliaujant ir lauko prekybos vietos. 10 kartų didinamojo stiklo, rodyti išsamią informaciją apie veido, yra geras pagalbininkas jūsų kosmetikos prekių skutimosi.

Savybės

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: 8.8 x 8.8 x 1cm.

- Stiprus 10X didesnis veidrodis: Padėti jums padaryti subtilus akių makiažas, pašalinti mažas, nematytas dėmės arba mažą dalelę tarp savo dantų.

- Padės jums įsitikinkite, kad viskas ant tavo veido, yra būtent tai, kaip ir kur ji turėtų būti.

- Su 2 siurbimo puodeliai, lengva montuoti.

- Jūs galite įdiegti ją į vonios kambarį ar į veidrodį miegamajame.

- Lengvai atlikti, mažas dydis yra puikus piniginės ir kelionės.

- 10 kartų didinamojo stiklo, rodyti išsamią informaciją apie veido, yra geras pagalbininkas jūsų kosmetikos prekių skutimosi.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

1 x Makiažo Veidrodėliai

Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Didinamąjį
Prekės Pavadinimas ROSENICE
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesa Ne Įrengtas
Sertifikavimo CE
Elemento Tipas makiažo veidrodėliai
dydis 7.5/8.8cm 3/5/10X Magnifying
Modelio Numeris makiažo veidrodėliai

Panašūs produktai