LED Vaizdo Šviesos, Foto Studija 5600K USB Lempa+Desktop mini Trikojis+ Lankstaus Metalo Ballhead+Spalvų Filtrai Fotografijos Reikmenys

€15.22

-30%

€22.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, 150w led vaizdo, kūdikių fotografijos studija, sj9000, a7iii sony, slankiklis video, led video, bambuko led, cigarų fakelas, andoer vadovas.

Savybės:

【Kompaktiškas LED Vaizdo Šviesos】 Kompaktiškas LED vaizdo šviesos priima aukštos kokybės LED karoliukais ir baltos spalvos difuzorius plokštė, sklandžiai ir net šviesa daro jūsų odos tonas, daugiau gamtos, labai tinka vaizdo konferencijos, tiesioginė transliacija, internete mokymo ir pan.

【5600K Spalvos Temperatūra Ir Spalvų Filtrai】 5600K spalvos temperatūra, LED vaizdo šviesos, suteikia jums su minkšta balta šviesa, ir ateina su spalvų filtrai(raudona/geltona/mėlyna/žalia), kad atitiktų jūsų poreikius, įvairių spalvų, apšvietimo efektai.

【Reguliuojamas Ryškumas】 11 lygių reguliuojamas ryškumas, labai lanksčiai koreguoti pagal duomenų valdytojo USB kabelis; minkštas apšvietimas be spindesio, pagražinti jūsų odos ir atsisveikinti su tamsa.

【USB Powered & Nr Baterija Reikia】 5V USB maitinimo dizainas ir įrengta ilgas USB kabelis, LED šviesos žiedas gali būti patogiai varomas PC/ laptop/ galia bankas/ maitinimo adapteris(nepridedamas) ir apšviesti visą dieną.

【Stalinis Trikojis ir Lanksti Ballhead】 Ateina su tampus stalinis trikojis ir metalo ballhead, kuri leidžia jums įdėti žiedas šviesos stabiliai ant darbastalio ir reguliuoti apšvietimo kampas laisvai.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: Andoer

Medžiaga: ABS

Spalvos Temperatūra: 5600K

Išėjimo Galia: 10W

Maitinimo šaltinis: 5V 2A USB

Prekės Dydis: 17.5 * 13 * 1.5 cm/ 6.9 * 5.1 * 0.6 į

Prekės Svoris: 215g/ 7.6 oz

Pakavimo Sąrašas:

1 * LED Šviesos

1 * Trikojo

1 * Ballhead

4 * Spalvų Filtrai

Sertifikavimo Nėra
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Andoer
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai