Dashikiage trumpomis Rankovėmis Vyrams Marškinėliai Siuvinėjimo Spausdinti Derliaus Atsitiktinis Viršūnes Tee Vasaros T-shirt 2021 Dashiki Kratinys Afrikos Vyrų

€12.57

-50%

€25.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: afrikos meno kūrinius, dashiki suknelė, dashiki vyrai, afrikos medžiaga, afrikoje suknelė, vasarą moterys, afrikos spausdinti suknelė spinta, bayonetta, afrikos juodasis muilas, afrikos vyrų marškinėliai.

Dydžių Lentelė

1. Norėdami įsigyti šį produktą, atidžiai kryžmiškai jūsų matavimo mūsų dydžio diagramos vaizdą ir tada pasirinkite atitinkamą dydį, spalvą ir pan funkcijos. (Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius.) 2. Jei pageidaujate užsakymą dydis, susisiekite per mūsų klientų aptarnavimo liniją. 3. Pasiūlymas šaltu vandeniu, rankų plovimo,ne bleach,prašome rountine sausas valymas. 4. Atkreipkite dėmesį, kad rankinis matavimai gali būti skirtumas nuo 1 iki 3 cm galutinio produkto.Dydis L Krūtinė 96cm/37.80" Ilgis 75cm/29.53" Dydis XL Krūtinė 106cm/41.73" Ilgis 75cm/29.53" XXL Dydžio Krūtinė iki 110cm/43.31" Ilgis 77cm/30.31"

Savybės Ir Specifikacijos

Apranga pagal užsakymą pagaminti su medvilne.Ji yra minkšta tekstūra, kietas, patogūs ir nedirgina žmogaus odos.Audinys: medvilnė - pagaminti Kinijoje, Bžklģ: gera, derliaus būklės, švarus, paruoštas nešioti.Visos prekės yra derliaus vienetų, anksčiau mylimas Visos prekės yra fotografuotas, natūralios šviesos.Spalvos taip pat gali skirtis priklausomai nuo jūsų kompiuterio ir monitoriaus.Jei turite klausimų dėl dydžio, būklės ar kokių nors neaiškumų, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, bet susirūpinimą, kurie jums gali turėti, ir aš darysiu viską, kad padėti jums! ?

Medžiaga MEDVILNĖS
Tipas Kanga Drabužiai
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas Dashikiage
Specialios Paskirties Tradicinių Drabužių
Modelio Numeris C0220
Stilius Derliaus
Viršūnės Tipas Tees
Elemento Tipas Afrikoje Drabužiai
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Moteris

Panašūs produktai