300pcs ritinio 2*1.2 colių Tuščią Lipdukai scrapbooking ženklų lipdukas Paketas ir vestuvių dekoravimas "PASIDARYK pats" Kanceliarinės prekės Lipdukas

€1.40

-35%

€2.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankų darbo lipdukai, etiketės, plombos sidabrinė, rankų darbo mezgimo etiketės, kraft popierius, stickerbook, policininkas derliaus, juodo emalio taškų scrapbooking, popieriaus užrašų knygelė, uf derliaus, dėžės scrapbooking, tuščias daugkartinio naudojimo lipdukas knyga.

2*1.2 colių Tuščią Lipdukai 300pcs Ritinio Etiketės, Lipdukai Scrapbooking Paketas ir Vestuvių Dekoravimas "PASIDARYK pats" Kanceliarinės prekės Lipdukas Produkto Aprašymas: 1.Pagamintas iš aukštos kokybės Kraft Popieriaus su aiškiai spausdinti, jausmas lygi 2.Ji yra lengva nulupkite nuo fono ir labai stiprus lipnus lipnus popierius, vokas, Dovanų Dėžutėje.Tai nebus nukristi. 3.Lengva laikyti, spalva ilgalaikis, Ekologiškas, Draugiškas.dovanų vyniojimo, vestuvių naudai, rankų darbo namų, meno ir amatų. 4.Puikus būdas papuošti pakuotės, dėžutės, apgaubia, pajamas, ir bet kur, kur jūs norite išreikšti savo dėkingumą arba bet kuri vieta, kur reikia dėkojame, lipdukai. 5.Multi Daug Dalykų, ir ne kartą.Gali būti naudojamas ant Mason indai, didelės eterinio aliejaus butelis, žvakė konteineriai, gimtadienio cupcake vaistinėlės ir daugiau!Techniniai duomenys: Medžiaga: Kraft popieriaus Matmenys: 2 x 1,2 Colio Kiekis:300PCS pakuotę Įeina: 1 x Etiketės, Lipdukai Pastaba: (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Modelio Numeris JJ193180
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga kraft popierius

Panašūs produktai