JOUVAL Naujas Saldus Drugelis Hoopas Auskarai Moterims Mergina Brincos Moterų Derliaus Ratas Ausies korėjos Japonija bižuterijos 2021

€0.74

-45%

€1.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 2021 metai auskarai, korėjos nuotakos auskarai, earings v bižuterijos 2018, 2 korėjiečių auskarai, ausis, pearl smiley veido auskarai, earings mados aukso papuošalai 2019, grupių vaivorykštė auskarai, ausies lankelis, Ausies Stud.

JOUVAL Naujas Saldus Drugelis Hoopas Auskarai Moterims Mergina Brincos Moterų Derliaus Ratas Ausies korėjos Japonija bižuterijos 2021

Apie mus

Mes kūrimo, gamybos ir pardavimo vienoje pramonės ir prekybos įmonių.Ką mums reikia padaryti, tai surinkti mados informacija iš viso pasaulio, ir tada įjunkite jį į išskirtinį prekių, ir pateikti šių mados ir avant-garde dalykų, kad jūs galite suvokti dabartinės populiarus informacija, net ir namuose, taigi, kaip pasinaudoti verslo galimybėmis.

1. Apie:

Mūsų gaminiai yra nustatoma pagal kainos ir kokybės, ir nebus pažymėta beatodairiškai.Tą patį stilių, skirtingų kokybės, kaina bus daug blogiau, todėl kainų skirtumas taip pat yra labai didelis.

2. Apie prekių pristatymą ir greitas pristatymas

16: Jeigu prekės yra sandėlyje nėra, mes susisieksime su mūsų tėvų kartą.Po 16:00, mes pristatysime prekes į kitą dieną, poilsio sekmadienį, ir pristatyti prekes pirmadienį po 17:00 šeštadienį..

Parduotuvės defaults siųsti Yuantong express".

3. Visus produktus parduotuvėje yra tinkamas pardavimui ant platformų, Taobao, Taobao, ir t.t., visiškai rūšių, mados stilius ir asmenybės.Kviečiame pirkti ir parduoti

● apie produktus

1. Grandinės, mes naudojame, yra visi lieti CP grandines, skirtingai nuo produktų pateikimo į rinką, kuri gali būti traukiama ne su šiek tiek jėgos.Mūsų sistemos gali būti ištemptas, bet nebus sulaužytas.

2. Inlay medžiaga: inkrustacijos stiklo pusė gabalas, švarus.Metalo medžiaga: metalo dalis yra pagaminti iš didelio tankio aplinkos apsaugos cinko lydinio.Po liejimo, lydinys, paviršius bus sklandesnis ir šviesesnis per mūsų baudos poliravimo ir skalbimo

3. Klijai: naudojant aplinkos apsaugos aukštos kokybės klijai, klijavimui, dalis yra didesnė įmonė, nepriklauso nuo gręžimo, neturi pagelsti (įprasta klijai ilgą laiką, klijavimui dalis yra lengva nukristi, ir išlyginimo dalis bus pagelsti).

4. galvanizavimo proceso: priimti pažangias hidrolizės galvanizavimo technologijų Kinijoje, ir numatant elektros antrankiai salė technologija, spalva sulaikymo trukmė yra ilgesnė nei įprasta purškimo tipo skrudinant salė.

Auskarai 7 Tipas Brincos Moteris
Express Nemokamas Pristatymas Kad > USD $129 Nemokamai DHL\EMS\ "FEDEX" \TNT daugeliui šalių
Auskarai Tipas 3 moterų auskarai
Lytis Moteris
Dydis (Ilgis * Plotis) Kita
Auskarai Tipo 4 moterų auskarai
Auskarai Tipo 5 eardrop
Formos\modelis Geometrinio
Prekės Pavadinimas JOUVAL
Stilius MADINGA
Auskarai Tipo 6 Tabaluoti Auskarai
Kilmės KN(Kilmės)
Auskarai Tipas 2 Auskarai Moterims
Kokybės kontrolė Geros Kokybės
Modelio Numeris E4078
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Medžiaga Metalo
Proga Jubiliejus, Dalyvavimas, Dovanų, šalis, Kasdien
Auskarai Tipas 1 Auskarai Kabo

Panašūs produktai