2021 Karšto Pardavimo 808nm Diodų Lazerio Aparatas, Plaukų Šalinimo ir Odos Atjauninimo Aušinimo Neskausmingas Plaukų Šalinimo Nemokamas Pristatymas

€2 180.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hifu ultragarsu, removal laser hair removal, lazerio galia, pico lazeriu, kemei skustuvas, skustuvas, skutimosi, emslim, asus ventiliatorius, žemėlapis, plaukų žoliapjovės kemei.

400W

TEORIJA

808 užšalimo taškas yra pagrįstas pasirinktinio saulės šilumos dinamika, per koreguoti bangos, energijos ir impulso pločio lazeriu per odą ir plaukų šaknis plaukų folikulus, šilumos energija yra absorbuojama ir sugriauti folikulo audinį, todėl plaukų regeneraciją.Sistema greitai užšalimo taškas plaukų šalinimo taikoma šaldymo apsaugos, Tai gali padaryti temperatūra iki -5℃,Ji išsprendžia daug problemų.Tuo pačiu metu, jis yra saugus, greitas ir nuolatinis technologijų.

PRAŠYMAS

♥ Gydyti visų rūšių plaukų spalvą iš juodos spalvos plaukai balti plaukai; ♥ Gydyti visų tipų odai nuo baltos iki tamsiai odos; ♥ Jokio skausmo ir trumpesnis gydymo sesijas; ♥ Veiksmingas ir saugus gydymas nuolatinis plaukų šalinimo.

PRODUKTŲ EKRANAS

FUNKCIJOS

❣808nm: Aukso standartas bangos visiems plaukų tipams. ❣ Aukštos energijos, nr. pigmentacija, puikių gydymo rezultatų galima tikėtis net į pirmąjį gydymo kursą, tinka visiems plaukų tipams. ❣ Siekti skirtingų audinių gylį, taip pat struktūras, per plaukų folikulus.Taigi, kiek siekiant užtikrinti efektyvų rezultatą ir neskausmingai. ❣ Geriausias Termostatiniai Vandens apytakos Sistema užtikrina, kad puslaidininkių siurblys nebūtų įrašyti ertmėje dėl perkaitimo. ❣ Saugos, nr. odos, sklaidos, jokios žalos odos ir prakaito liaukų, jokių randų, jokio šalutinio poveikio. ❣ Maitinimo Modulio Konstrukcija leidžia įrengimas ir priežiūra labai patogu ir lengva.

Aušinimo Sistema Oro, Vandens Aušinimo+Šaldytuvas
Medžiaga ABS
Funkcija 1 Nuolatinis plaukų šalinimo
Rankena Galia 400W / 600W/ 3-Bangos ilgis
Elemento Tipas Epiliatorius
Prekės Pavadinimas beir
Sertifikavimo CE
Bangos ilgis Vieno Bangos Ilgio/3-Bangos Ilgis
dydis 65*55*132cm
Funkcija 3 Pigmento Šalinimas
Pritaikymas Paslaugos LOGOTIPAS ir kalba
Lazerio Baras Vokietijos importuotų lazerio baras
Maitinimo Tipas elektrinis
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 1 Metai
Naudoti Bikini, Įstaiga, Veidas, Pažastų
Lazerio tipas Lazerio Diodas
Modelio Numeris RA-808BT02
Funkcijos 2 Odos Atjauninimas

Panašūs produktai