9H HD Grūdintas Stiklas Xiaomi Mi Sumaišykite 2S / Mi Sumaišykite 2 5.99" Pilnas draudimas 9H Apsauginės plėvelės Ekrano apsaugos Mix2 Mix2S Stiklo

€1.16

-34%

€1.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mi sumaišykite 2 raštas, mi sumaišykite 2s xiaomi, mi mix2, Mi MIX, mi sumaišykite 1, filmas telefono, 5g telefono, lg v30, stiklo apsaugoti, mobil phone.

1. Prašome pasirinkti, kad modelis tiktų jūsų telefono atsargiai !!!

2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti šią problemą už jus, nereikia atidaryti ginčų.Ačiū!

Produkto aprašymas: 1.100% Originalus prekių Gambit-LCL nauji ir geros kokybės. 2.Puikiai suderinamas su jūsų telefono. 3.Lengvas ir patvarus. 4.Apsaugo jūsų telefono LCD ekraną nuo dulkių ir įbrėžimų. 5.Profesinės suppler ir greitas pristatymas. 6.Kuo daugiau perkate, tuo geriau kainos galime derėtis. 7.Siūlo jums profesionalų ir pacientų aptarnavimo.Paketas Apima: 1.Visą Grūdintas Stiklas Kino Screen Protector iš Priekio. 2.Valymo Audiniu.(drėgnos servetėlės + sausos servetėlės) 3.Stiprios išorinės pakuotės

Pavyzdys: Vaizdas ekrane

Patarimai : Prašome pažymėti, kad nuotraukos yra tik pateikimui.We will ship teisę atveju yra jūsų telefono, kaip jūs tvarka.

Telefono Dydis 5.99"
ransparence originalus produktas
1PCS Stiklo 1piece stiklo
Savybės Aišku, Grūdintojo Stiklo, Grūdintas Filmas
Tipas Priekinė Plėvelė
2VNT Stiklo 2pieces stiklo
Prekės Pavadinimas Gambit-LCL
Funkcija paramos pirštų Atspaudų Identifikavimo
Medžiaga Visą Grūdintas Stiklas
Suderinamos Prekės "Samsung"
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai