Siuvimo Mašina Aišku, Antspaudai Silikono Riebokšliai Roller Antspaudas Skaidrus Nuotraukų Albumą Dekoratyvinis už atviruką Padaryti

€0.38

-37%

€0.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: print screen, az guminiai antspaudai, aišku, siuvimo string, albumo nuotrauka, scrapbook stamp, vokietijos antspaudas, guminiai antspaudai, leidyklos, aišku, antspaudas silouette, z guminiai antspaudai, albumo nuotraukų iškarpos.

[relateproductdetail/]

Siuvimo Mašina Silikono Aišku, Antspaudas Stamp "PASIDARYK pats" Scrapbooking Įspaudas Nuotraukų Albumą Dekoratyvinis Popierius Kortelės Amatų, Meno Rankų darbo Dovana

Ypatybė:

1. Geriausia dovana, lengva savarankiškai klijuoti, labiausiai tinka "PASIDARYK pats" iškirpimas ir įklijavimas antspaudai, kortelė padaryti įdomių nuotraukų, išskirtinį "PASIDARYK pats" antspaudas dovanų rinkinys, pateikti staigmena ir meilės su savo draugais.

2. Puikiai tinka atostogų korteles, iškarpų albumai, dovanų etiketės.Yra įvairių dizaino ir temas pasirinkti.

3. Saugos medžiaga - pagamintas iš silikono medžiagos, sveikas, ne dirgina jūsų odą, minkštas ir tekstūra, lengva naudoti ir valyti, plaunamas ir daugkartinio naudojimo.

Specifikacija:

Svoris: 29g

Dydis: 16 * 11cm/6.29*4.33"

Medžiaga: silikonas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Silikoninis Aišku, Plomba

[relateproductdetail/]

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Standartinis Antspaudas
dydis 16 * 11cm/6.29*4.33''
Modelio Numeris aišku, plomba
Aišku, Antspaudai Silikono Aišku, Plomba
Svoris 29g
antspaudas stamp Amatai
Naudoti Apdaila
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai