8m/12m Sodas, Vandens Aušinimo Vamzdžių Atomizing Purkštuvas Batutas Purkštuvų Sodo Laistymo Žarna Dropship

€3.83

-56%

€8.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 4g kamera lauko, mini x6, vejos purkštuvų, asus z170, vandens purkštuvas, 24 mp kamera, sodo purkštuvas, vejos purkštuvas, purkštuvų, 3g kamera.

Ypatybė:

Aukštos kokybės medžiagos

Purkštuvų iš batutas vandens parkas yra pagaminti iš aukštos kokybės, atsparus UV, ekologišką ir ne-toksiškos medžiagos, kurios nėra lengvai nešioti po daugelio naudojimo metų.

Praktinių

Šis purškimas gali kreiptis batutas į purškimo parkas vaikams ir sumažinti temperatūrą batutas karštą vasaros.Tai yra praktinis įrankis, skirtas vaikams mėgautis vandens žaidimai.

Sandarus

Purkštuvų žarna batutas vandens parkas gali naudoti storesnės medžiagos, geriau atlaiko vandens slėgį, taip, kad gali atsirasti vandens pratekėjimas.

Lengva naudoti

Vandens sporto žaidimų aikštelės žaislų, purkštuvai turi Amerikos standartas, srieginės jungtys ir yra lengva įdiegti, tinka bet kokio batuto dydis.

Taikymo sritis

Tai batutas purkštuvų yra ne tik laistymo žaislas vaikams, lauko vandens parke, bet taip pat naudojamas sodo laistymo, grindų valymas, automobilių valymas, lauko aušinimo ir kt.

Specifikacija:

Tipas: batutas purkštuvų

Spalva: Žalia/Oranžinė

Kiekis: 1

Medžiaga: MPS

Ilgis: 8m/26.2 pėdų,12m/šalis-39,3 ft

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Žarnos

40 X Kabelinių Ryšių(Atsitiktinė Spalva)

[relateproductdetail/]

Kiekis 1
Ilgis 8m/26.2ft, 12m/39.3ft
Purkštuvų Tipas Kita
Tipas Batutas Purkštuvų
Spalva Žalia/oranžinė
Modelio Numeris Atomizing
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga APS

Panašūs produktai