Atitikimo Lėlės & Mergaitės Suknelė,-Line Čiuožėjas Twirly Blizgančių Atsitiktinis Rankovių Dressses Vaikams,Spausdinti Tampri 18" Lėlės Drabužiai

€4.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ze mergina drabužiai, merginos, vaikiški rūbeliai, mergina oficialų suknelė vasarai, penkių žvaigždučių, "chevrolet spark", atsitiktinis suknelė rožinės spalvos, vaikas suknelės, suknelė mergaitei, vaiko suknelė, 10 metų suknelė mergina.

Pakuotėje yra 1 mergaičių linijos aprangos ir 1 atitikimo lėlės suknelė

Paketas apima:1 Merginos Kalėdų ar kasdien dėvėti sleepwear ir 1 atitikimo lėlės sleepwear

Mūsų šaltinis pasitikėjimą šiomis Pižama rinkiniai turi du aspektus: modelio dizainas, o audinio jaustis.

Vaiko mėgstamus

Dizaino elementų, mes užsiregistravo: žvaigždės, undinės, dinozaurai, vienaragiai, drugelių, kojinės, tai yra vaikų mėgstamiausia.

Atsargumo priemonės

SUKURTA PASKUTINĮ: Plauti po plovimo, tai mergaičių sleepwear išlaiko minkštumą ir spalvą.Mes taip pat didžiuojamės griežta kokybės kontrolė ir didelis dėmesys detalėms.

Tai reiškia, kad gerai padaryti hems ir švarus ieškoti nežiūriu miego drabužius, kurie atrodo kaip didelis, kaip jie jaučiasi.Esame atsakingi už Mathcing Mergina & Lėlės Pajams nustatyti, mes parduodame.

Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu tiesiogiai.Mes pasistengsime atsakyti visi per 24 valandas.Jei jums tai nepatinka, galite grąžinimo ar keitimo.

Atitikimo lėlės & mergaičių naktiniai marškiniai, pižamos tinka Amerikos mergina lėlės & 18 colių lėlės.Mašina galima skalbti, jokio blukimo.Mes taip pat turime suknelė.

Tai yra produktas, rave apžvalgos ir kitose platformose

Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y
Lytis Merginos
Kilmės KN(Kilmės)
Sezonas Keturis Sezonus
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Medžiaga Poliesteris

Panašūs produktai