Nešiojamų Ištraukiama Užtrauktukas Pieštuko Atveju Mielas Gyvūnų Drobės Pieštukų Dėklas Rašiklio Laikiklis Raštinės Prekes Mokyklos Rašiklis Kišenėje Krepšiai

€8.74

-32%

€13.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stylest pen, "pasidaryk pats" pieštukas, pen moteris atveju, ispanijos pen, pigūs pen, Pieštuku sijonas, stebuklai pen, audinio roll turėtojas, krepšys pieštukas, manga pen.

Bagažo pieštuko atveju drobės pieštuko atveju didelės talpos pieštuko atveju animacinių filmų cute kačių kanceliarinės prekės saugojimo krepšys su užtrauktuku, tinka studentams ir berniukai

Dėl klasiokų / studentams / draugams / vaikams, nėra jokios dovanos / dovanų kūrybiškumą? : Šis mielas pieštuko atveju yra puiki dovana jauniems žmonėms, taip pat Kalėdų dovanos, atgal į mokyklą dovanos, gimtadienio dovanos vaikams.

Dabar jūs galite lengvai naudoti visą žymekliai be juos rasti mišrios spalvos maišus.

Viršuje gali būti traukiamas žemyn, kad žvejybos medžiagos lengviau patenka ne

Jis naudoja ištraukiama dizainas, kuris pats gali būti naudojamas kaip pen turėtojas

Kėlimo aukštyn ir žemyn, puikus vertikalus pen tinka stalo.

Gali skaidrę žemyn lengvai, ir gali pateikti daug boksuose, įvairių dydžių

Aukštos kokybės medžiagos ir meistriškumo.

Pagaminti iš drobės, patvarus, plaunamas, lengva valyti

Matmenys: 19 x 12,5 x 7,5 cm, 10.5 x 7.5 cm (sulankstyto dydis)

Užtrauktuko dizainas, lengva atidaryti / uždaryti.

Sklandžiai, griežtai saugomos, lengvas, didelės talpos

Labai tinka saugoti visų rūšių meno, rašikliai, pieštukai ir kitų mažų elementų, yra puiki dovana rašytojas draugai ir mokiniai.

kaip naudoti? 1. Įdėti pen ant stalo ir atidaryti su užtrauktuku

2. Švelniai suspauskite šonus ir nuimkite žemyn.

3. Gali būti naudojamas kaip pieštuku atveju studentams laikyti įvairias kanceliarines prekes, ir kosmetikos krepšys gali būti naudojamas dress up kosmetika.Tinka biuro, mokyklos ir šeimos naudojimui.

Į pakuotę įeina: 1 mielas animacinių filmų ištraukiama pieštuku krepšys (spalvų pasirinkimas) Mielas pieštuko atveju-kaip ilgai, kaip šie mielas pieštukų atvejais atrodo, tai pieštuko atveju yra taip, kaip parodyta paveikslėlyje.Tai yra 4 spalvų (rožinė, žalia, mėlyna ir chaki) animacinių filmų turėtojas pen turėtojams.Patinka šis mielas rinkinys krepšys!

Praktinių pieštuko atveju-ištraukiama pieštuko atveju gali atsistoti ant savo.Jums reikia tik traukti aukštyn ir žemyn, mažas side flip yra labai patogi, todėl, kad rašiklis ir pieštukas gali būti konvertuojamos į pieštuką vamzdis.Padaryti elementus, kurie yra trumpesnis išgriauti iš pull-down traukti žemyn, tiesiog imti patogiau, plunksnakočiai ir pieštukai, akių kontūro / blakstienų tušas, makiažo dėžės ir kiti plunksnakočiai ir rašikliai be pieštukai ir amatų rūmai.

Puikus rašymo rašikliu kišenės-pieštuko atveju gali turėti nedidelį kiekį plunksnakočiai ir pieštukai, dažai žymekliai ir žymekliai, ir jis turi keletą kišenės viduje, siekiant padėti išlaikyti dalykų organizuotas, jūs n nereikia jaudintis dėl savo plunksnakočiai ir pieštukai, einančios per, Dauguma žmonių gali įdėti plunksnakočiai ir pieštukai į savo rankas ir palaikykite juos.

Galite pridėti kosmetikos krepšys-tinka visų amžiaus grupių žmonių, jūs galite naudoti šį valgomieji pen maišelį, kaip kelionės krepšys akių kontūro ir roll kamuolys kvepalai, kaip kelionės makiažo šepetėlių laikiklį, arba kaip kosmetikos maišą įmesti piniginės Kosmetikos krepšys.Labai tinka kaip kosmetikos maišą ir kaip kelionės kosmetikos taurė!

Mažų ir ilgaamžiai – tai mielas pieštuko atveju, yra pakankamai mažas, kad tilptų jūsų kasdienis krepšys, idealiai tinka piniginėje ar kuprinė.Jis užima mažiau darbalaukio vietos, nei įprastų pieštuko atveju, bet pakankamai didelis, kad surengti keli rašikliai, Pieštukai arba kitos rašymo reikmenys.Pagamintas iš tvirto canvas medžiagos, tvirta konstrukcija, labai tinka išjungti, labai tinka planuotojai!

Medžiaga Drobė
Amžius >6 METŲ
Modelio Numeris PC021
Naujovė Taip
dydis Other
Naudoti Mokyklos & Biurai
Tipas rašiklio laikiklis

Panašūs produktai