12KN Profesinės Laipiojimo Karabinai D Formos Aviacijos Aliuminio Laipiojimo Ascend Lauko Saugos Alpinizmo Įranga Užraktas I7B2

€0.93

-30%

€1.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karabinai 12kn 4, vaterra ascender, aliuminio lydinys d karabinai, alpinizmo įranga, visiškai, mini viryklė, carabin, 24 kn laipiojimo karabinai, dive, pigūs alpinizmo įranga., juoda naudingumas liemenė.

Aprašymas

100% visiškai naujas, aukštos kokybės

Produkto Pavadinimas: 7075 Aviacijos Aliuminio Karabinai

Grynasis svoris: 22g

Didžiausioji trūkimo jėga: 12KN

Ilgis: 8cm Plotis: 4.84 cm

Spalvos: mėlyna, žalia, oranžinė, juoda, sidabro

Savybės

7075 aviacijos aliuminio medžiagos, lengvi · didelio stiprumo · atspari trinčiai

Vartojimo sritis: alpinizmas greitai kabinti, hamakas, joga, kuprinė sagtis, lauko saugos greitai kabinti

ypatybė:

Lengvas ir patvarus.Užrakto karabinai yra pagamintas iš tvirtos, lengvas, tvirtas aliuminio lydinio medžiaga su gera danga, be aštrių briaunų, lengvas, bet stiprus.Gražiai išdėstyta ir tvirtas

Priblokšti.Pavyzdys įveikė 12KN išilginės jėgos griauna testą.Tačiau, dėl saugumo priežasčių, tai nėra rekomenduojama jį naudoti pagal apkrova daugiau nei 1200kg.

Universalus, skirta greitai ir lengvai prisijungti.Karabinai yra puikiai tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, hamakai, keychains, sporto salėse, svėrimo, kempingas, žygiai, turistinius ir daugiau.Gali būti lengvai prijungtas prie diržo kilpos, kuprinės ir kt. .

Lengva redaguoti.D-formos vieno kablys saugos kablys yra lengva valdyti viena ranka.Kompaktiškas funkcionalus dizainas daro kabliukai firma, tačiau nereiškia, suimkite odos.

Kokybės pirmas ir geriausias aptarnavimas.Klientai yra mūsų draugai.

Stilingas dizainas, 100% visiškai naujas, aukštos kokybės!

Pastaba:

1. Nuotraukų, prašome leisti nežymūs spalvų skirtumai

2. Dydis gali skirtis, dėl rankinis matavimas

Pakuotė:

1pcs karabinai

PREKĖS KODAS:DSK0727

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Prekės Pavadinimas DIVE&SAIL
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Karabinai & Quickdraws

Panašūs produktai