Sieniniai Sauso Maisto Dozatorius Patogumui Ryžių Laikymo Dėžutė Balionėlis Grūdų Ryžiai Saldainiai K888

€7.41

-21%

€9.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kepimo tešlos dozatorius, dozatorius pieno, oro mag, crystal balionėlis prie sienos tvirtinamas, didelis audinių balionėlis prie sienos tvirtinamas, krepšinio kostiumas, megztinis vyrams, šampūno dozatorius prie sienos tvirtinamas, 200ml buteliuko dydis, vandens išdalijimo naminiai paukščiai viščiukai.

Sieniniai Sauso Maisto Dozatorius Patogumui Ryžių Laikymo Dėžutė Balionėlis Grūdų Ryžiai Saldainiai K888 Aprašymas:

Savybės:

1. Patvarus plastiko konteineriai gali būti naudojami ilgą laiką, jūs dona€t nerimauti jį laužyti.Tai gali maksimalų šviežumą ir prailgina maisto produktų laikymo, kuris yra geras ir saugus dėl savo šeimos.

2. Tiesiog paspauskite mygtuką, norėdami gauti iš maisto, mygtukas gali patogiai kontroliuoti produkcijos pupelių, yra puikus dalis kontrolės ir prevencijos maisto iš pereinanti.

3. Šie konteineriai yra tinkami saugoti miltų, cukraus, ryžių, riešutų, pupelių, grūdų, užkandžiai, naminių gyvūnėlių ėdalo.Lengva klijuoti ant įrenginio su savo super stiprus laikanti galia, naudokite jį ant sienos ar durų šaldytuvas bus jums sutaupyti daug vietos.

4. Skaidrus kūnas gali pamatyti maisto lauke, ir didelės talpos.It' s lengva priimti, ir it' s ne purvinas.

5. Dangtelyje yra lanksti ir dėvėjimuisi atsparios sandarinimo žiedas, kuris tinka labai tinkamų oro sandarumą.Ryžių lauke balionėlis padės jums išlaikyti sausą maistą šviežią.

Skelbimas:

*Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

*Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Dydis: 9.5*12.5*24.5 cm/ 9.5*12.5*31cm

Komplektą Sudaro:

1 set x Sieniniai Sauso Maisto Dozatorius

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai