1pcs Šaukštas Shoehorn Profesinės Shoehorn 14.5 cm, Nerūdijančio Plieno Metalo Batų Ragų Batai Keltuvai Įrankis

€0.60

-41%

€1.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: batų shoehorn, plastikiniai batų šaukštas, batų stick, ilgai shoehorn, ilgai batų, pėdkelnės, metalo batų, batų šaukštas, ragų batų, multi įrankis.

Savybės:

1. Patvarus: Pagamintas iš 100% nerūdijančio plieno, mūsų šešių colių batų ragų nebus lenkimo, break ar tegul tave, kai jos reikia labiausiai!

2. Lenkta rankena: Daro išleisti batai ir batai lengva!Lenkta rankena leidžia išlaikyti tvirtą sukibimą, kartu atsižvelgiant ir išjungti savo batus

3. Nerūdijantis plienas: Tai batų ragų turi sklandžiai "brushed" finish ir yra pagamintas iš 100% nerūdijančio plieno, todėl šis patrauklus shoehorn (taip pat žinomas kaip batų šaukštas).

4. Lengva ant nugaros: Įdėti ir kilimo savo mėgstamus batus be didelio lenkimo, padeda išvengti ištraukė raumenis ar pasunkėjimo prie esamos būklės, pvz., Artrito, Radikulito ar tiesiog bendrieji skausmai ir skausmai.

5. Eyehole dizainas: patogus eyehole leidžia jums pakabinti jį lengvai jūsų namuose, biure mūsų slydimo jį į savo golfo krepšys!

Aprašymas:

Tai shoehorn yra pagaminti iš tvirtos ir patvarios medžiagos, tinka naudoti, kai dėvėti batai, padėti nešioti batus lengvai.

Techniniai duomenys:

Gaminio dydis: ilgis 14.5 cm * plotis 4.5 cm

Prekės storis: 1,0 mm

Gaminio medžiaga: 430 nerūdijančio plieno

Produkto svoris: 39g

Pakuotė:

1 vnt*Shoehorn

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Modelio Numeris Shoehorn
Product Thickness 1.0 mm
Gaminio medžiaga 430 nerūdijančio plieno
Rankenos Medžiaga 430 nerūdijančio plieno
Gaminio Dydis ilgis 14.5 cm * plotis 4.5 cm
Plaukų tipas /
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AMW
Produkto Svoris 39g

Panašūs produktai