MOFI-HA5000 Visiškai Atskiras Ausinių Stiprintuvo PCB

€8.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ldac player, ak4497eq, fiio k5 pro, vpk preamp, vpk, dac xlr, aptx hd grotuvas, btr3, garso gd, a1 stiprintuvą.

Sveiki atvykę į MOFI-Akustika parduotuvėje.Siekiant geriau pirkinių patirties, leiskite man paaiškinti šios informacijos išvengti nereikalingų inconvinience: 1. Visi produktai parduotuvėje būtų neįtraukta: muitai, muitinės mokesčiai ir mokesčių.Be specialūs reikalavimai, mes pripažins juos pagal gaminio kainą. 2. Mes tikimės, kad jūs galite suprasti atitinkamų mokesčių politiką iš savo vietos muitinės.Mes neprisiimame savo atsisakymą už prekes, dėl muitų mokesčių klausimais; (kai kuriose šalyse, platforma turi galimybę iš anksto surinkimo tarifai). 3. Siekiant, kad nebūtų paveikti jūsų prekių gavimo, įsigijus prekes, prašome atkreipti daugiau dėmesio į informaciją, pvz., laiškus, platforma, pranešimus ir kt.Jei yra bet kokia informacija apie neaiškų adresą arba logistikos politikos pakeitimus, mes jus informuosime kaip įmanoma greičiau, ir laukiame jūsų atsakymo.

Spausdintinių Plokščių Projektas

1、Į Pcb parduodami parduotuvėje sudėtyje nėra jokių sudedamųjų dalių, ir jums turėtų parengti juos sau. 2、užbaigti šį projektą, aukšto lygio elektronikos žinių ir ilgametę patirtį požiūriu litavimo ir bandymai yra privalomi. 3、Dėl laiko juosta ir kalba ryšių apribojimus, mes galime tik pateikti tik techninę paramą, ir jūs turite išspręsti problemas patys. 4、 Mes ne pateikti informaciją, išskyrus produkto pristatymas puslapyje.

MOFI-HA5000 Visiškai Atskiras Ausinių Stiprintuvas "PASIDARYK pats" Projektas(PCB)

Palyginti su dažniausiai atgaminti HA5000, mes pagerėjo: AKT įvesties ir BJTvoltage stiprinimo etapas naudoti Dviejų pakopų spardytis reguliatorius, filtras,Du low-pass filtras (kampe dažnis 1.6 Hz) apsaugo nuo elektros keliamo triukšmo, įvežami į stiprintuvą.Pateikti tyros energijos tiekimo (netoli baterija) Integruotas ausinių apsaugos grandinę.iš viso 4 Mosfet už galia.all-in-one dizainas, vieno taško, įžeminimas, žemės varža yra arti 0.02 omų varža, mažai noisedesign.PCB yra maža ir lanksti, labiau tinka visų rūšių važiuoklės, montavimas.

Schematiškai & key point derinimo

PCB ateina su komponento parametrai lengvas montavimas.Mes tik perduoti schema amplifikacijos elektros grandinės dalį.Jei jums reikia visiškai grandinių parametrų, prašome perskaityti komponento vertė su PCB patys; mes ne pateikti papildomai.prašome laikyti testą taško įtampa pakankamai arti, kad ji, +-20% taip pat leidžiama.

Instrukcijos

Kadangi PCB skylės yra padengti per, jums tik reikia lituoti detales iš apačioje valdybos.Nereikia grezti ar padidinti skyles, nes, kad būtų sugadinti per reglamentavimas.Švarus abiejų pusių aklinai PCB su popieriniu rankšluosčiu ir izopropilo alkoholio ar elektronikos flux remover, tada lydmetalis komponentų, valdybos, pradėdami nuo mažiausio profilio dalims.Įsitikinkite, kad teisingai dalis eina į kiekvieną vietą, ant plokštės.Priemonė, kiekvienas rezistorius su savo multimetras siekiant užtikrinti tinkamą vertę.Išvalyti litavimo fliuso likučių nuo stalo su izopropilo alkoholio (ar elektronikos flux remover) ir teptuku.Tikrinti visas lydmetalis jungtys kruopščiai, naudojant didinamojo stiklo, kad įsitikinkite, kad nėra lydmetalis tiltų ar šalto litavimo jungčių.Naudoti multimetro omais masto patikrinti, ar trumpojo jungimo.Bent jau turėtumėte patikrinti, kad V+ ir V - DC sąnaudos nėra trumpuoju į žemę, ar viena su kita, ir, kad produkcija pad nėra trumpuoju į žemę.Ištaisyti klaidas prieš pradedant į kitą etapą.Patarimai: prašome parengti išorės heatsink.klijuoti ant dugno amplifer važiuoklė yra puikus pasirinkimas.Reguliuoti 1K-VR pagal laikrodžio rodyklę, kad didžiausia varža prieš maitinimui įjungti.Po power-on, lėtai, prisitaikyti 1K-VR laikrodžio rodyklę, kol 47mV gali būti matuojamas tarp AB ir CD.lėtai reguliuoti 200R-VR laikrodžio rodyklę, kol 1mV gali būti matuojamas tarp G-ARBA ir G-OLIS..

Dalių sąrašas

Nuotrauka

Prekės Pavadinimas MOFI AKUSTIKA
Kilmės KN(Kilmės)
Compatible Audio & Video Equipment Style Ausinės & Ausines, Professional Audio Equipment
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai