2022 paprasta Triušio kailio Beanie Skrybėlių Moterų Mergaitė Žiemos Skullies Šiltas vilnos Kepurė Gorros Moteriška Kepurė

€4.03

-40%

€6.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medvilnės striukė vyrams, baltarusijos marškinėliai, mielas vertus šilčiau, karšto vandens bottl, letter tshirt, šilumos apatiniai moterims, šilta striukė, krepšys karšto vandens, spausdinti viršų, Šiltos Žiemos.

mokėjimo

1) remia visa, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės, ir pavedimu bankai.Norėdami sužinoti daugiau apie mokėjimo būdus rasite http://help..com/payment_faq.html.

2) Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas nuo jūsų užsakymo, jei įmanoma.Mes tiesiog gabenti prekes į jums pagal adresą, kurį rašė , jei norite pakeisti, palikite pranešimą, kai jūs pateikiate užsakymą.

Nemokamai

1) Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir apmokėti užsakymą įskaitant laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 2-7 dienas, kai jūsų apmokėjimas yra visiškai patikrintas.

2) Mes negalime užtikrinti, kad prekių pristatymo metu dėl visų tarptautinių siuntų (ypač kinijos oro mailpost) dėl skirtingos muitinės atleidžiantis laikotarpiais, skirtingose šalyse, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

supjaustyti

Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3 cm nukrypimai.

spalvos

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra bloga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Pranešimas

1) Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome spausti 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jums patinka mūsų daiktų ir paslaugų.Aš teikti konkurencingas kainas ir geresnes paslaugas visą kelią.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl .Mes suprantame, nepasitenkinimas, jums gali turėti, jei užsakymo negerai, kaip mes manome, kad visos problemos bus išspręstos po aktyvus bendradarbiavimas ir geri bendravimo!

2) Visus el. laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau

Stilius Atsitiktinis
Feature1 Žieminės kepurės moterims
Feature2 Moteris Bžūp
Lytis Moteris
Spalva 7 Spalvų
Išleidimo Data Spring2021
Modelio Tipas Gyvūnų
Sezonas rudenį, žiemą
Prekės Pavadinimas LTOW
Kilmės KN(Kilmės)
Feature7 beanies moterims
Modelio Numeris kepurės moterims
Feature3 Beanies moterims
dydis 56-60cm
Feature4 Kašmyras Skrybėlę
Elemento Tipas Skullies & Beanies
Funkcija Išlaikyti šiltas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga MEDVILNĖS, Triušis.
Taikoma Scena Lauko
Taikoma Sezonas Žiemos
Feature8 Megzta kepurė
Feature6 Žieminė kepurė
Feature5 Beanie skrybėlių

Panašūs produktai