Verslo Mada Metalo Kredito Kortelės Turėtojas Pinigų Klipas RDA Blokavimo Slim Piniginės Minimalistinio Saugus Kredito ID Kortelės Turėtojas Vyrams

€6.10

-50%

€12.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kortelės saugus, kortelės turėtojas piniginės, mini kredito kortelės, piniginės skaidrus, starteris, vyrų piniginės, kortelės kredito turėtojas, aš įrašą slim piniginės, plonas piniginės, multi pocket įrankis, kredito kortelės turėtojas pinigų, metalo klipas.

Metalo Kortelės Turėtojas Pinigų Klipas RDA Blokavimo Plonas Anglies Pluošto Piniginės Minimalistinio Kredito ID Kortelės Turėtojas Vyrams

[Kokybės Aliuminio Metalo] Ši vyrų piniginės įrašą, pagamintas iš anglies pluošto ir aliuminio lydinio, jis yra patvarus ir atsispirti kasdien nulio.Premium metalo tekstūra yra ne tik malonūs liesti jausmas, bet taip pat savotiškas jausmas viziją.

[Specialios Konstrukcijos] Tai C Formos metalo kortelės turėtojas atveju yra labai patogu jus imtis korteles.Klipas piniginės vyrams, unikalus dizainas, verslo vyrai, moderni ir elegantiška mados.

[Išsaugoti Savo Privačios Nuosavybės Safy] Tai kortelės turėtojas aplankai su RFID blokavimo apsaugos dizainas, kelią kortelės informaciją iš belaidžio tapatybės vagystės, apdrausti savo privačios nuosavybės saugumas skaidrių piniginės toliausiai apsaugo jūsų kredito korteles, debeto korteles, pasai Ir vairuotojo licencijas.

[Lengva Nešiotis] RDA blokavimo piniginė-tai itin plonas, kuris tinka įprastas korteles ir minimalistinės piniginės yra aptakus pakankamai, kad išlaikyti savo priekinė kišenė.Jūs galite būti pakankamai korteles ir išgrynintos jūsų kasdieniniam naudojimui.

Aprašymas:

Elastinga audinio juosta,galima laikyti 12 korteles didžiausias, ir taip pat įrašą pinigų.

Su RFID blokavimas,šis metalas piniginės išlaikyti savo duomenų saugumą.

Jokių problemų jį laikyti savo kišenėje.Ne laužyti, Ne lenkimas.

Metalo medžiagos,-ultra plonas,patogus,labai nuostabu jaustis ir tekstūros.

Klasikinis verslo,stilingas ir patogus,parodyti savo labai skonis yra geriausias jūsų pasirinkimas.

Techniniai duomenys:

Spalvos:Juoda,Sidabrinė

Komplektą Sudaro:

1 x Kredito Kortelės Turėtojas

Elemento Ilgio 8.6cm
Lytis VYRAI
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Atsitiktinis
Pagrindinė Medžiaga Metallic
Medžiagos Sudėtis Metalo Kredito Kortelės Turėtojas
Naudoti Kredito Kortelės
Prekės Svoris 0.1kg
Uždaryti Tipas Ne užtrauktukas
Modelio Tipas Kietas
Formos Dėžutė
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Prekės Pavadinimas NASTASSA
Modelio Numeris H3566
Elemento Plotis 5.4cm

Panašūs produktai