25pcs Mozaika, Sienos Lipdukas lipnios Plytelių Lipdukai Vonios kambarys, Virtuvės Dekoro, apsaugos nuo užsiteršimo Lipdukai, Sienų Lipdukai

€11.57

-21%

€14.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akmens sienos, virtuvės backsplash, durų popieriaus, vonios plytelių klijai, aukso marmuro tapetai, miegamojo duris lipdukas, stiklo mozaikos plytelės, virtuvės mozaika, vonios plytelės, virtuvės mozaikos plytelių.

(1)【DYDIS】dydžio Mozaikos plytelių lipdukas yra 15*15 cm, pakuotėje 25 lapas.Mados plytelių dizainas, sienos lipdukas bus puikus papildymas į savo kambarį.

(2)【AUKŠTOS KOKYBĖS】, Pagamintas iš PVC+sutirštės plytelių imitacija plėvelės medžiagos, atsparus vandeniui, moistureproof, aliejus-korektūros, patvarus ir aplinkos apsaugos.Lengva valyti, galima plauti drėgnu skudurėliu pašalinti dėmes.

(3)【MODELIAVIMAS PLYTELĖS】 plytelių apdaila, tekstūra ir išvaizda atrodo ir jaučiasi kaip tikra, plytelės.-Ultra plonas storis ir pabrėžti, kad kokybės prasme, namo iškėlė į naują lygį.

(4)【LENGVA ĮDIEGTI】Tiesiog nulupkite juos ir įklijuokite juos ant švaraus, lygaus ir sauso sienų paviršiaus, jokių specialių priemonių nereikia.Lengva laikytis stabilios ir stiprios klampumo.

(5)【PLAČIAI NAUDOTI】Labai tinka "PASIDARYK pats" namo apdaila, renovacija.Galite klijuoti jį ten, kur norite pakeisti, pvz., virtuvės sienos, virtuvės sala, baras sienos, vonios kambarys backsplash, miegamieji, skalbimo kambarys, svetainė ir kt.

(6)【PASLAUGŲ】pažadame pateikti patenkintas paslauga kiekvienam klientui, jei yra bet kokia kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, ir mes suteiksime jums geriausias sprendimas.

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 252.0 g

Dydis: 15*15cm

Medžiaga: PVC+sutirštės keraminių plytelių filmas

Pareigos: apsaugos nuo užsiteršimo, papuošti dekoro

15*15 cm, žalia mozaikos plytelių lipdukai *1 (rinkinys 25)

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Stilius Europa
Temos Modelis
Medžiaga PVC
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Cenzūruoti Kodas Lipnios Plytelių Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Dėl Plytelių
Specifikacija Multi-piece Package
Scenarijus SIENOS
Modelio Numeris Lipnios Plytelių Lipdukai

Panašūs produktai