2021 Daugiafunkcį Bluetooth Nuotolinio Valdymo Mygtuką "iOS", "Android" Pristabdyti savo Ruožtu, Puslapis mobilusis Telefonas Selfie Tablet Pc

€0.68

-55%

€1.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "bluetooth" žiedas, mygtuko paspaudimu, monopodzie, švyturys "bluetooth", paspauskite mygtuką " zigbee, "bluetooth" mygtuką, fingerbot, ws ibeacon, pedalboard, mygtuką fotoaparatas.

2021 Daugiafunkcį Bluetooth Nuotolinio Valdymo Mygtuką "iOS", "Android" Pristabdyti savo Ruožtu, Puslapis mobilusis Telefonas Selfie Tablet Pc

Savybės : 1.Jūs galite kontroliuoti mobilusis telefonas/tabletę, norint padidinti arba sumažinti garsą, pristabdyti, fotografuoti, įrašyti vaizdo įrašą, savo ruožtu puslapius aukštyn ir žemyn, į kairę ir į dešinę, ir, pavyzdžiui, operacijos,Laisvą savo rankas.

2.Puikus valdymas Tik Tok,Jis gali suprasti, padidinti ir sumažinti apimtis, pristabdyti, filmuoti, pavyzdžiui, ankstesnį ar kitą vaizdo įrašą, ir kitų sudėtingų operacijų.Pastaba: Jei esate " IOS "sistema, jūs turite įjungti pagalbinių touch" funkcija, sistema.

3.Galite nuotoliniu būdu valdyti mobilųjį telefoną, fotoaparatą, fotografuoti, dėmesį, perjunkite režimą į kairę ir į dešinę, ir taip toliau.

4."Bluetooth" ryšį prijungti ir naudoti.

5.Naudojimo scenarijai: fotografuoti, filmuoti, žiūrėti vaizdo įrašus, skaityti romanus ir pan.

Specifikacija:

Spalva: Juoda, balta, rožinė

"Bluetooth" versija: "Bluetooth" 4.0

Suderinama sistema: IOS/Android sistema

Perdavimo atstumas: ≤10 metrų

Mygtukas operacijos: taip

Bluetooth modelis: P2

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl įvairių apšvietimo efektai ir monitoriaus, tikrąjį daiktų spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Komplektą Sudaro:

1 x "Bluetooth" užrakto

Prekės Pavadinimas Sunydeal
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai