44cm siurbtukas Realus didelis Didelis Penis Suaugusiųjų Vibratorių Butt Plug Analinio Sekso Žaislai Moterims Masturbacija Įrankiai, Švelnus Dildo Fidget

€62.95

-30%

€89.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: riesige analinis kaištis, analinis žaislas, oro dildo, 30 cm dildo, dildo didžiulis, dildo xxl, analinis kaištis, vyrų masturb, dildo realistas, vyras strapon.

Produkto Aprašymas

Vidutiniškai minkštas, nuimamas ir plaunamas.Gaminio Dydis: ❈Bendras ilgis: 17.32 cm / 44.0 cm ❈Skersmuo:2.95 colių /7.5 cm Į paketą įeina: ❈1 *Dildo ❈Mes pakuotės ji ant pakuotės be jokių seksualus žodžiai privatumui apsaugoti pirkėjų.

Spalvotas ekranas

Pastaba

(1), Švarus produktas, prieš ir po naudojimo , nuplaukite šiltu vandeniu ir antibakteriniu muilu ,švelniai nuvalykite su rankšluosčiu arba minkštu skudurėliu. (2), Prieš naudodami, pridėti lašas ar du savo mėgstamą lytis tepalo su dildo varpą.

Medžiagos tikrinimo ataskaita

Privatumas Garantuotas

Jūsų privatumas yra svarbiausi mums.Ji yra supakuota oro skiltyje kurjerių krepšiai, neskaidrios, nematau TURINĮ.ir numatytąjį pavadinimą ant pakuotės yra "Slėgio sumažinimo Žaislas".taigi su mūsų diskretiška pakuotė Galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Lnsertable ilgis Apie 38.0 cm
Nepadori Nuotrauka No
3 funkcija Viso kūno vandeniui
Elemento Tipas Dildos
Funkcija 1 Siurbtukas dildo
Prekės Pavadinimas HANXNG
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga PVC
Modelio Numeris LHK1018
dydis 44.0*7.5cm
2 funkcija Tikroviškas dildo blizgesys
Neto svoris Apie 2300g

Panašūs produktai