Apšviesta puošybinės LED Ryškumas Reguliuojamas Mezgimo Virbalai, Siuvimo Amato Įrankių Rinkinys, skirtas "PASIDARYK pats" Audimo Verpalai (Raudona)

€8.45

-53%

€17.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nerijos paketais plaukų, dy plaukų, 3b garbanoti plaukai, brazilijos garbanotas plaukų pynimas, 613 vandens banga, 4c plaukų, diva žmogaus plaukų pynimas, žmogaus mergelė, 4a plaukų, 8 colių pynimas.

Aprašymas

Šis punktas yra LED puošybinės Nustatyti.Jis yra patvarus, naudoti, sklandžiai liesti ir lengvai valdyti.Ji turi 2 brightnesses reguliuojamas LED, galite nėrimo be vargo ir aiškiai matyti net tamsiausią siūlai.Didžiosios dovanos pradedantiesiems, tarpinių ar daugiau patyręs crocheters.

Savybės

- Spalva: Raudona

- Medžiaga: pvc ir PVC ir ABS

- Dydis: 16.5x1x1cm

- Šis rinkinys ateina su kabliukais, labai skirtingos situacijos.

- Su 2 brightnesses reguliuojamas LED, galite nėrimo be vargo ir aiškiai matyti net tamsiausią siūlai.Jums niekada nereikės sustabdyti arba sulėtinti, vėl dėl blogų šviesiai arba tamsiai siūlai.

- Kablio rinkinys ateina su naujausia puikus, gerai organizuotas atveju.Galite saugoti visus savo kabliukus šis kompaktiškas atveju, ilgiau nerimauti apie prarasti bet kabliai dar kartą.

- Didžiosios dovanos pradedantiesiems, tarpinių ar daugiau patyręs crocheters.

1 x LED puošybinės Rinkinys

Tipas diskiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita

Panašūs produktai