20pcs/box Pilvo Pleistras Natūralūs Kinų Medicinos Stiprus Lieknėjimo Įklijuokite Lipduką Riebalų Deginimas, Lieknėjimas lieknėjimo Pleistras

€1.23

-29%

€1.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lazerinis žymeklis raudona, kremo perteklius juodos odos pigmentai, krūtų kremas, sraigė, kovos raukšlių momentinių, afrodiziakas moterims, knyga sketchbook, sketchbook akvarelė, a4 sketchbook, deginti riebalus.

20pcs/box Pilvo Pleistras Natūralūs Kinų Medicinos Stiprus Lieknėjimo Įklijuokite Lipduką Riebalų Deginimas, Lieknėjimas lieknėjimo Pleistras

Savybės :

1. Atsikratyti skrepliai: vidurių užkietėjimas ir paprastas nutukimas.Tolygiai sumažinti ir užkirsti kelią absorbcijos riebalų, cukraus ir krakmolo.

2. Užkirsti kelią toksinų: Aktyviai nepakliūtų kitų riebalų, padidinti kraujotaką ir pašalina toksinus organizme sukauptų.

3. Svorio netekimas: Faktai įrodė, kad tai yra veiksmingas būdas numesti svorio.Jis gali dirbti su organizmo endokrinine sistema.

4. Kompaktiškas ir lengva nešiotis: produktas yra mažas dydis, šviesos svorio, ir užima mažai vietos, todėl yra lengva atimti.

5. Užkirsti kelią riebalų: Tolygiai mažina ir blokuoja absorbcijos riebalų, cukraus ir krakmolo.

Aprašymas :

Padeda deginti riebalus ir detoksikuoti toksinių medžiagų organizme sukauptų.Labai veiksmingai slim down visą kūną.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: pleistras

Spalva: balta

Dydis: 6*6cm

Forma: gydomieji pleistras

Pakuotė:

20pcs/box * Pilvo Pleistras

Pastabos :

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Prašymas Juosmens
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Spalvų Raktas

Panašūs produktai