2021 Glocalme 4G SIMBOX Kelių SIM veikiant Budėjimo režimu, be Tarptinklinio ryšio Užsienyje, skirtų " iOS " ir "Android", "WiFi" / Duomenų Skambinimo ir SMS

€78.76

-24%

€105.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: glocalme simbox, klaviatūros miiiw, "android" dėžutė su sim, durų jutiklis xiaomi, atveju oneplus 7tpro, Smart lizdas, caliburn, co2 jutiklis xiaomi, multi simbox, hhcc floros rūšių tarptautinės.

Pranešimas

No limit dėl pokalbio trukmė

Yra pokalbio metu riba APP sąsaja: yra 200 minučių pokalbių per mėnesį, ir jums reikia įsigyti pokalbio metu, jei daugiau nei 200 minučių.Bet tai nėra veiksminga.Aš paaiškinti, tai taip.Skambinti terminas, nurodomas šis puslapis yra ne poveikis.Net jei jūsų skambučio metu viršija 200 minučių per mėnesį, galite ir toliau naudoti be jokių apribojimų.Prašome suprastų.

Kodėl yra įkrovimo sąsają ir APP, aš jums pasakysiu.

Kaip ir vartotojų skaičius, padidėja slėgis serveryje yra padidinti, todėl mūsų bendrovė neturėjo ir ketina padaryti įkrovimo funkcija sumažinti ekonominį spaudimą iš serverio.Programa turi pridėti šią funkciją, bet, galų gale, vadovybė nusprendė atšaukti šią funkciją ir toliau teikiamos paslaugos vartotojams nemokamai, ir ten bus ne įkrovimo funkcija ateityje, o krovimo puslapis bus pašalintas kitą versiją, todėl vartotojai yra prašoma ne taip suprastų.

Naujas dizainas

Į Glocalme bendrovės pakeisti, naujas produkto dizainas ir pakuotės dizainas.išimkite USB prievado, keisti logotipą iš Glocalme į SIMBOX

Kištuko standartas

Mes atsiųsime jums žvakės, kurios atitinka jūsų nacionalinius standartus, pagal savo nacionalinius standartus, prašome būti tikri, ES/JK/JAV/AU standartas

Gaminio Projektavimo Tikslas

1:šiuo Metu daugelis žmonių reikia naudoti daug SIM korteles, darbo priežasčių, bet mobilusis telefonas palaiko tik vieną ar dvi SIM korteles, kurios negali patenkinti savo poreikius, todėl jie turi atlikti keletą mobiliųjų telefonų, kurie atnešė daug rūpesčių. 2: Daugelis žmonių dažnai užsienį ar verslo kelionių.Tarptinklinio ryšio mokesčiai generuoja kiekvieno kelionė į užsienį yra labai brangūs.Tai bus didžiulis sąnaudos ir didelė problema.

Produkto Funkcijų

*Jei turite kelias SIM korteles ir atlikti kelis telefonus kiekvieną dieną ,ir SIMBOX leiskite jums vieną išmanųjį telefoną valdyti kelis SIM korteles *Jei keliauti į užsienį dažnai ir turi didelių tarptinklinio ryšio mokesčiai, kiekvieną kartą, SIMBOX gali padaryti jums eiti į užsienį be tarptinklinio ryšio mokesčius.

Paremti OS

Darbas su " iOS " ir "Android" sistema, rasti programos "Google play store" ir "APP store": "Glocalme skambutis "

Gaminio veikimo principas

Įdėkite SIM kortelę į SIMBOX, ir SIMBOX prisijungia prie plačiajuosčio ryšio prieigą prie Interneto. "Glocalme skambinti" APP įdiegti į mobilųjį telefoną ir PROGRAMĖLĖ yra saistomas SIMBOX.Nesvarbu, jei jūsų mobilusis telefonas yra virš, kaip ilgai, kaip jūsų mobiliojo telefono tinklo, tada APP gali nuotoliniu būdu kontroliuoti SIMBOX per tinklą, ir valdyti skambučius ir SMS. ( Tai kaip, jei naudojate PROGRAMĄ nuotoliniu būdu valdyti fotoaparato namuose patikrinti situaciją namuose, ir jūs galite kalbėti į abi puses) VOIP balso perdavimo tarp PROGRAMĖLĘ ir SIMBOX, SIM kortelę į įrenginį, prijungti prie vietos bazinės stoties.

Unikalių privalumų SIMBOX

1:Du žmonės gali naudoti vieną SIMBOX, po pagrindinės sąskaitos yra saistomas SIMBOX, pagrindinis sąskaita gali pasidalinti sim kortelės, SIMBOX į kitą sąskaitą ,dvi sąskaitas gali valdyti 2 SIM į prietaiso atskirai, nepriklausomai vienas nuo kito. 2: Viena programa gali įpareigoti kelis SIMBOX,Kad vienas mobiliuoju telefonu galite valdyti kelis SIM, kaip ilgai, kaip jūs turite pakankamai SIMBOX.ir kiekviena SIMBOX gali turėti 2 SIM korteles internete tuo pačiu metu.Jei jūs turite 10 vnt SIMBOX, tada jums bus 20 SIM korteles internete tuo pačiu metu ir pan.

Produkto parametrai

Pavadinimas:SIMBOX Dydis:80*80*21mm Baterija:Ne įmontuota baterija SIM sIot :4 RJ45:1 Micro-USB : 1 Prijunkite standartas: ES/JK/JAV/AU standarto Maršruto platforma:MTKMT7688N, 16M+64M Modemplatform:MSM8909512MB+4GB Intervalai: LTE:B1/2/3/4/5/8/9/17/20/38/39/40/41 WCDMA:B1/2/4/5/8 CDMA&EVDO: BC0/1 GSM:B2/3/5/8 Sistema: iOS 9 ir daugiau, Android 5.0 virš Sertifikatas: CE/FCC/ " NCC/JATE&TELEC/IDA/KCC/IC

Detali informacija apie SIMBOX

Kelių Spalvų

Kas įskaičiuota

SIMBOX *1 , Aukštesnės kokybės Kabelis *1+ Power Adapter *1+ Mikro USB*1+ 4 Mikro SIM adapteris.

Nekilnojamojo photoes

Prekės Ženklo Istorija

Kilmės KN(Kilmės)
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Maksimalus Greitis 333
Modelio Numeris simbox
Gyro Nėra
Prekės Pavadinimas OLOEY
Kištuko Tipas ES plug
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
Scale 1
Control Channels 3 Kanalai

Panašūs produktai