Super Ryškus LED Žibintai USB Įkrovimo priekinis žibintas atsparus Vandeniui Kempingas Led Galvos Lempa, 4 Režimai Lankelis Žvejybos Fakelas Žibintų

€6.21

-50%

€12.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žibintai, galva, led žibintuvėlis, 18650 žibintas, žibintai xm l2, led žibintai, blow torch, žibintai jeep, virtuvės fakelas, elnias žibintas, custom žibintai.

Laisvų Rankų Žibintai:

Puiki laisvų rankų žibintas ,Nuimamas dizainas leidžia imtasi off reguliariai skalbimo, Valdymo mygtukas patogioje vietoje, jautrus ir lengvai stumti.už bėgimas, pėsčiomis, žvejyba, medžioklė, išvykos pėsčiomis, dviračių sportas, skaitymas, speleo, auto remontas ir skubios pagalbos rinkinys, arba "PASIDARYK pats" kaip juosmens lempos, Šalmas Žibintas, dviračio priekinis žibintas.

USB Įkrovimo priekinis žibintas:

USB įkrovimo kabelis suteikia galimybę įkrauti iš USB Įrenginys, Maitinamas 3* 18650 Akumuliatoriai, galėtų paskutinę darbo iki 4-6 valandas pagal visiškai nemokamai) .Priekinis žibintas ateina premium aliuminio korpuso ir Plastmasės, patogus, lengvas ir stabilus naudoti.

4 Režimas, LED Lempos:

Pasirinkti tarp super šviesus, šviesus, mirksinčios SOS šviesus ir indukcijos funetion šviesus.Raudona įspėjamoji lemputė ant nugaros headtorch vaidina geras įspėjimas vaidmenį.Tai galvos lempa yra 90° reguliuojamas žemyn , Pasirinkti įvairių kampas, žemyn, arba tarp jų.Zoom dėmesio uždaryti darbą arba zoom out for atstumas.

Žibintas Ateina Aukščiausios Kokybės Medžiagos:

IP65 vandeniui ,Apsaugo nuo vandens purslų į visas puses.reguliuojamas lankelio dizainas, patogus,lengvas,saugus ir stabilus naudoti.

Nemokama Kokybės Aptarnavimo Paslaugos:

Mes pasisakome už mūsų produktų su mūsų Besąlygišką Pasitenkinimo Garantija,nedelsdami Susisiekite su mumis, jei yra problema su elementą.

Produkto parametrai:

Tipo lemputę ir priedai: LED

Baterija specifikacijos: 18650

Nuolat apšvietimo laikas: priklausomai nuo baterijos būklės

Švitinimo atstumas: zoomable avantiūra

Svoris: 400g

Ekrano užsklandą tipas: elastinės juostos

pagaminta Kinijoje

Sporto ir lauko projektus: laukinių kempingas, naktį jojimo, žvejybos

Patarimai:

1.Mes atsiųsime sklype per 24 valandas nuo jūsų sėkmingą apmokėjimą.Jei jums reikia gauti siuntinių kuo greičiau, prašome pasirinkti Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas

2.Daugiau nei 95 proc. pirkėjų bus gaila ne pirkti paketą su baterija ir įkrovikliu, nes jų šalyje, baterija ir įkroviklis yra labai brangus, ir Kinijoje, baterija ir įkroviklis yra ne tik puikios kokybės, bet ir labai pigiai.Todėl yra rekomenduojama pirkti paketą su baterija ir kroviklis.

3.Jei jums kyla kokių nors problemų, gavusi produkto, prašome susisiekti su mūsų aptarnavimo po pardavimo

Prekės Pavadinimas XIWANGFIRE
Galia 15W
Modelio LED Karoliukai L2/T6
tikslas Lauko, Medžioklė, Kempingas, Naktinė žvejyba
Spindulio Kampas 60°
Kilmės KN(Kilmės)
atsparus vandeniui Taip
Drop laivyba Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo BMK, CE, CQC, ROHS
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
Didmeninė Taip
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Elemento Tipas Priekiniai žibintai

Panašūs produktai