LTWOO R2/R3/R5/R7/R9 14/16/18/20/22 greitis Kelių Dviratį pavarų perjungimo rankenėlės Svirtis Stabdžių Kelių Dviračių Suderinamas su Shimano Derailleur

€38.52

-50%

€77.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mesti shimano deore, hidrauliniai ultegra, shifter "shimano", dviračių shifter, centras shimano 105, shimano stella, groupset sensah, derailleur galiniai, kalnų dviratis, sora.

LTWOO R2/R3/R5/R7/R9 14/16/18/20/22 greitis Kelių Dviratį pavarų perjungimo rankenėlės Svirtis Stabdžių Kelių Dviračių Suderinamas su Shimano Derailleur Gamintojas: LTWOO Modelis: R2,R3,R5,R7,R9 Greitis: 2x7s,2x8s,2x9s,2x10s,2x11s Copatible su Shimano 2X7,2X8,2X9,2X10 ir 2X11 serijos Taikytinos modeliai: Road bike, mažų varantys road bike, sulankstomas dviračio Svoris: 469g(kabeliai komplekte)

Priėmimo stabdymą, kaip patikimai ir sklandžiai, kaip įmanoma, tai LTWOOshifter nustatyti daro komfortą, pasitikėjimą ir greitis.

Puikiai tinka naudoti važiuojant greitai greičio ar imtis techninių leistis, kiekvienos svirties turi dvi nustatyti pozicijas dėl jūsų rankenos, kad atitiktų jūsų pasiekti, važiuojant šlapia danga ir komfortą.išleisti arti kontroliuoti savo dviratį tvirtai į savo rankas.Išlaikyti savo stabdymo sklandžiai ir stabiliai GREITAI-RETUN parama, kuri suteikia tvirtą ir saugų palaikykite, kai jums reikia būti iki ir iš savo balno arba, jei jums turi savo svertus nustatyti aukšti rankenos.Naudojant "vieno peties-viena action" sistema, pastangų ir klaidų būtų sumažintas, leidžia jums mėgautis kiekvieną jūsų kelionę.

Sukurtas su suvirpinti prašytojų ir entuziastai savo esmės, LTWOO R9 Ultra Perjungimo Svirtys (22Sp.) yra sukurta siekiant suteikti neprilygstamą kontrolę bet kokiomis sąlygomis.

Technologijos:

greitai Retun: kontrolės, sudaryti tvirtą, saugų sukibimą, kai minti pedalus iš balno ar įspūdingos aukštai ant rankenos.

Ultra-Shift: neplanuotų pasikėlimas, staiga suskubo: tai trunka vos akimirką, rasti tinkamą santykį dėl kelių veiksmų kontrolės.

Stabdžių svirtis su dvigubo kreivumo: Siūlo maksimalų saugumą, iš bet kurios pozicijos, nes tiek spindulys rankenos ir kontrolė.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris LTWOO R9/E7/E5/E3/R2"
Iš Viso Talpa 11-32T
Sudedamosios dalys Derailleurs
Pavaros 11 Greitis
Prekės Pavadinimas ltwoo
Medžiaga Lydinys
Tipas Galiniai Derailleur

Panašūs produktai