60S Modalinis Kelnaitės Ponios Naujų Sveikatos, Energijos Kvėpuojantis Apatiniai Kelnės Moterų 16 Magnetai kelnaites

€20.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boksininkas vyrams, vyrai, mini apatiniai, didelis maišelis apatiniai, boksininkas berniukas, kamufliažas apatiniai vyrams, maži moteriški apatiniai, kelnaitės moteris, boksininkas moterims, moteriški apatiniai moteriškos kelnaitės, boksininkas moteris, lady apatiniai moters kelnaitės.

Dėl apmokėjimo užsakymą greičiau,realusis prekių neturi, gali alavo paketą,bet prekes su plastiko paketą,Mes garantuojame tai originali produkto ir aukštos kokybės,ir mes priimame OEM ,taip pat visi matote, yra realus nuotraukas pagal save,tai, ką jūs matote, ką jūs turite,taip pat todėl, jei jums patiko juos,atvykę į vietą, siekiant,kad, ačiū ir linkėjimai.

Funkcijos: Formuoti, kvėpavimo, kėlimo sėdmenų ir pilvo;Akių kvėpuojantis, atsisakyti temperamentingas, mėgautis kietas, patogiai ir nemokamai patirtis; ir tie, kurie daugiau išsamios nuotraukos apie .16 magnetai, pirmojo 9 magnetai, 7 magnetai ant nugaros išsiskyrimas magnetiniame lauke;šiltas rūmai ir lizdų apsaugos, statinio masažas, dėvėti nauja koncepcija, moterų sveikatos, atleiskite, magnetinės energijos už 24 val., rūpinimasis sveikata; 1. Pasirinkite aukštos kokybės audiniai, Lenzing transporto rūšių audiniai, minkštos, prakaito wicking, sausas ir kvėpuojantis, Ne dirginimas odos, ilgalaikis rūpintis savo sveikata; 2. Turmalinas išgaubti taško vidinės tarpkojo, yra mineralinių medžiagų, kurios gali sukelti neigiamus jonus ir tolimuosius infraraudonuosius spindulius ir kartu su sterilizacija norma iki 99%; 3. Jokių pėdsakų išplėsti diržo dizainas , Atleisti kėdutės, atsisveikinti ženklo, mes taip pat parodyti jums, dydis jums;

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kelnaitės
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris 20200909-01
Lytis Moteris
Apdaila Nėra
Kyla Tipas Mid-Rise
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Medžiagos Sudėtis ModaL
Medžiaga ModaL, Poliesteris

Panašūs produktai