7PCS PH2 Anti-Slip Magnetinis Atsuktuvas Bit 1/4" Hex Karka Tinka Vertus, Elektrinis Grąžtas Vairuotojo Pusės Priedai

€5.78

-20%

€7.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamuolys wrap, gręžimo belaidžio, lygio sistema, lazerinis ginklas, cp1215, joust max, 90 x, Hp 1010, krepšinio čempionatas žiedas, gręžimo mini.

Jis yra pagamintas iš S2 Legiruotojo Plieno, turi magnetizmo ir slysti atsparumo varžtais gali būti patikimai pritvirtintas ant atsuktuvai.Tai yra būtina tiek medienos apdirbimo, mašinų gamybos ir automobilių priežiūros.

Savybės: 【 Aukštos Kokybės Medžiagos,】 Šių atsuktuvų antgaliai pagaminti iš aukštos kokybės S2 medžiagos, priimti papildomi legiruotojo plieno, indukcinis grūdinimas; Jis turi tvirtas atsparumas dilimui, anti-poveikis, tvirti ir patvarus. 【 Stipri Magnetinė Galvutė 】, Kad atsuktuvų antgaliai yra stiprus magnetizmas, jis gali sugauti varžtas lengvai ir greitai, ir ją išspręsti, siekiant užkirsti kelią grąžto nuo slydimo ir pagerinti darbo efektyvumą. 【 Lengva Atlikti 】 Šviesos svorio, mažo dydžio,, o kompaktiškas dizainas.Jūs galite pasiimti su savimi ir naudoti jį namų, telekomunikacijų, automobilių, ar mechaniniai remonto darbus. 【 Plataus Suderinamumo 】 Tinka bendrojo dydžių ir visų rūšių skaldytų bitai.Universalus griebtuvas, kad tinka labiausiai elektriniai gręžtuvai.Pašalinti skaldytų varžtais arba gręžti skyles vienas žingsnis.

Specifikacijos: Spalva: Juoda, Mėlyna Medžiaga: S2 Aukštos Legiruotojo Plieno, Svoris: apie 0.31 lb Dydis: 1.0, 2.0, 2.6, 2.8, 3.5, 5.0, 5.9 į

Paketas apima: 1 set *Anti Slip Magnetinis Atsuktuvas Bit(7PCS)

Pastabos: Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Medžiaga Alloy Steel
Rankiniai Elektriniai Gręžimo Vairuotojas
Kilmės KN(Kilmės)
Varžto Galvutės Dydis 25~150mm
Item2 Anti-slydimo Magnetinių Bitų
Modelio Numeris Anti-Slydimo Magnetinis Atsuktuvas Bit, PH2
Naudojimas Home DIY
Parama Dropshipping/Didmeninės
Punktas Atsuktuvų Antgaliai
Tipas 1/4 Hex Karka

Panašūs produktai