1Pc Modeliavimas Alyvuogių Lapų Apdailos Padirbtų Augalų, Gėlių kompozicijų Prekes

€2.50

-37%

€4.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dirbtinė orchidėja puodą, sausų gėlių išdėstymas prekes, kambariniai augalai dirbtiniai medžiai, dirbtinis bambuko lapų, pranešk apie netikrą planus bambuko, pranešk apie netikrą medį, gėlių išdėstymas prekes, oliveris medis žalia, gėlių pumpurai, sodo freskos.

Aprašymas

Naudokite šią gana modeliavimas alyvuogių papuošti jūsų namus ar vestuves!Šios kamieninės šakos, gali lengvai sukurti romantiška atmosfera.Jei jūs ieškote kaimiškas troba stiliaus namų dekoro, tai vienas gyvinti savo erdvę naują šviežią išvaizdą.

Savybės

- Spalva: Žalia.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: 45.00x40.00x0.10cm/17.68x15.72x0.04inch.

- Minkštas ir patvarus medžiagomis: mūsų alyvmedžių lapai yra pagamintas iš patvaraus plastiko, su tikroviška išvaizda ir ilgaamžiškumas.

- Skirtingai nei kiti dirbtiniai lapai, mūsų produktai bus ne būti išsibarsčiusios įvairiuose aktuose, ir jūs galite naudoti ją papuošti, ar viduje ar lauke.

- Nereikia genėjimo ir laistymo: tai šviežios žolės niekada glebti ir lengva priežiūra.

- Labai tinka šeimos dekoravimas, gėlių išdėstymas, pokylių dekoravimas, atostogų apdaila, vidaus ir lauko apdailos ir kt.

- Puikiai tinka bet kokiai progai: nesvarbu, Ar jūs planuojate surengti vakarėlį ar ieškote tradicinių augalų dekoro, mūsų apdaila gali patenkinti savo reikalavimus!

Pakavimo sąrašas

1 x alyvuogių lapų

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Augalų Stilius MEDIS
Krova Desktop
Skaičius, Vnt 1pc

Panašūs produktai