200CM Apkrova 125kg Patvarus Nailono Krovinių pensinis Bagažo Blakstienų Diržas Dirželis su Cam Sagtis Kelionės Rinkiniai Kempingas Bagažo Dirželis

€0.75

-31%

€1.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: off white, diržo peilį, dirželis įrankis, reketas, dirželis, stovykla dirželis, harajuku, diržas moteris, stovykla rinkinys, off baltas dirželis, krovinių dirželis.

Apkrova 125 kg 200 cm Patvarus nailono krovinių dirželiai bagažo diržas diržai cam sagtis travel kit kempingas įrankių diržas

ypatybė:

1. Tai tarsi virvę, kad yra šviesa, lengvi, praktiški, gali būti greitai paleistas, supakuoti ir ilgai trunkantis.Medžiaga yra tvirtas ir patvarus, ir greitai nuimamas kablys struktūra yra patogi ir taupo laiką.

2. Nerūdijančio plieno sagtis galvos medžiagos ir storų didelio stiprumo austiniai diržai gali turėti svoris 125kg suaugusiųjų.

3. Tinka pakavimo bagažo lentynos, kuprinės, palapinės, miegmaišiai ir kiti, didelis bagažo elementai, naudojami automobiliai ir dviračiai.

specifikacija:

Medžiaga: aukšto stiprumo polipropileno juostos

Dydis: apie 200cm * 10mm

Spalva: oranžinė, žalia

Pakuotės Turinys:

1 *Krovinių Pluoštas

pastabos:

1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl įvairių aplinkos šviesos ir ekranas nuo prietaiso parametrų, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.elgetauti būti atleisti.

2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Diržas Dirželis Dirželis
Spalva Oranžinė, Žalia
Tipas Kišenė, Multi Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 200cm X 10mm
Krovinių Pensinis Bagažo dirželis

Panašūs produktai